Pastrav in Valcea?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pastrav in Valcea?
Daca nu e cu suparare, cam ce optiuni as avea la pastrav prin nordul jud. Valcea? In special, rauri sau parauri... Chiar zone C&R, sau cu extra-taxa/permis m-ar interesa, numai sa fie peste de prins, sa nu bat drumul degeaba pana acolo (sunt in sudul judetului). Mentionez ca fac numai spinning si C&R. Printre altele, vreau sa demonstrez ca Trout Magnet merge si in Romania
.

salut,
poti lua in considerare raul Lotru cu afluentii sai.
totusi locurile cele mai consacrate sunt lacurile de acumulare de la Bradisor, Malaia si Vidra.
Bradisorul este plin de stationaristi, Malaia din cate stiu este destul de braconat (ca dealtfel si Bradisorul) totusi am auzit ceva vorbe bune in ultimul timp, iar la Vidra ca sa ai ceva sanse iti trebuie barca - de pe mal esti cam batut de soarta mai ales daca nu stii ce si cum in zona.
mai este un lac, Balindru se numeste, foarte mic dar extrem de frumos si daca nu ar fi fost braconat atata era o perla frumoasa in regiune - cu toatea astea eu sunt indragostit de acel lac si loc.
poti merge pe Latorita, unde s-au facut si ceva populari cu sprijinul unora chiar de pe acest forum - regimul de pescuit este C&R, insa nu stiu daca pe toata zona sau doar portiuni.
deasemenea merge incercat si pe Lotrisor insa cu mari rezerve.
mai sunt cateva paraie care ar mai tine ceva pastravi insa nu cred ca prezinta interes pt tine si pescuitul pe care il practici.
era sa uit de lacurile Galbenu si Petrimanu, insa nu stiu ce mai este acolo si cum se prezinta drumul de acces.
fir intins.
poti lua in considerare raul Lotru cu afluentii sai.
totusi locurile cele mai consacrate sunt lacurile de acumulare de la Bradisor, Malaia si Vidra.
Bradisorul este plin de stationaristi, Malaia din cate stiu este destul de braconat (ca dealtfel si Bradisorul) totusi am auzit ceva vorbe bune in ultimul timp, iar la Vidra ca sa ai ceva sanse iti trebuie barca - de pe mal esti cam batut de soarta mai ales daca nu stii ce si cum in zona.
mai este un lac, Balindru se numeste, foarte mic dar extrem de frumos si daca nu ar fi fost braconat atata era o perla frumoasa in regiune - cu toatea astea eu sunt indragostit de acel lac si loc.
poti merge pe Latorita, unde s-au facut si ceva populari cu sprijinul unora chiar de pe acest forum - regimul de pescuit este C&R, insa nu stiu daca pe toata zona sau doar portiuni.
deasemenea merge incercat si pe Lotrisor insa cu mari rezerve.
mai sunt cateva paraie care ar mai tine ceva pastravi insa nu cred ca prezinta interes pt tine si pescuitul pe care il practici.
era sa uit de lacurile Galbenu si Petrimanu, insa nu stiu ce mai este acolo si cum se prezinta drumul de acces.
fir intins.
Multumesc de info. Despre Latorita mai auzisem de la cineva, chiar despre zona C&R. Problema e ca nu-mi dau seama cum ajung acolo, pe harta nu vad niciun drum de acces. Ceva sfaturi? Poate o harta in format PDF, ceva? Mentionez ca nu pot ajunge acolo decat cu o masina mica. Macar sa fie un drum practicabil care sa ma duca aproape, macar la vreo 3-5km de rau. De acolo ma descurc, nu mi-e rusine sa merg pe jos
. Si cam care ar fi baietii de pe forum care sunt implicati in zona asta C&R? Poate ma ajuta ei cu ceva info...