Pardina,Stipoc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
da tali poate ca asa e.dar nu te lua dupa sonar 100%.sonaru 'e facut mai mult sa :vezi`configuratia fundului, nu pestii.asta vara pe lopatna se prindeau o gramada de ciortani la 2 sau 3 kg.dupa ce am momit 3 zile si sonaru zicea :pesti =0tali scrie:doar pe canale pe brat cu sonaru pe o distanta de 3km max 10 pesti!!!
problema e ca au inceput klumea cu curent
Am o rulota si o barca pe stipoc ,
Zona este OK dar drumul este horor .4X4 este prea putin cand ploua, ar fi bune senilele.
De ajuns GPS-ul si google earth-ul ar fi singura posibilitate.
In rest totul este frumos.
Nu gasesti cazare sau alte facilitati.Poate la Chilia sau pe Pardina la manastire.
Adrian
Zona este OK dar drumul este horor .4X4 este prea putin cand ploua, ar fi bune senilele.
De ajuns GPS-ul si google earth-ul ar fi singura posibilitate.
In rest totul este frumos.
Nu gasesti cazare sau alte facilitati.Poate la Chilia sau pe Pardina la manastire.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
pe Stipoc am fost ultima data in 2008 cu doi foarte buni prieteni.
corturi, masina 4x4, 2barci pneumatice cu motoare, etc.
cea mai mare captura a fost o stiuca de ~1kg, in rest numai "pixuri" care mai tarziu am constatat ca erau aceleasi
(le-am facut semn si asa am observat)
zone frumoase, dar fara peste, cel putin din punctul meu de vedere nu se merita mers pentru asa ceva.
p.s. daca ploua, nu mai iesiti nici cu tancul de acolo
corturi, masina 4x4, 2barci pneumatice cu motoare, etc.
cea mai mare captura a fost o stiuca de ~1kg, in rest numai "pixuri" care mai tarziu am constatat ca erau aceleasi

zone frumoase, dar fara peste, cel putin din punctul meu de vedere nu se merita mers pentru asa ceva.
p.s. daca ploua, nu mai iesiti nici cu tancul de acolo