PADURENI PUTNA ,SALAU
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
PADURENI PUTNA ,SALAU
salut .cine imi poate oferi informatii despre pescuitul in lacul de acumulare padureni ,vizand salaul?mentionez ca am pescuit acum 10 -15 ani in baltile existente la acea data inainte de umplerea bazinului. multumesc anticipat .
walleye
Adrian, daca vrei latest news, va trebui sa mai astepti pana duminica sau luni! Azi a plecat un prieten de-al meu acolo si se intoarce duminik seara presupun! In ultimile doua saptamani s-a luat stiuk, dar nu foarte mare..pana-n kilogram.
Cu ochii mei am vazut cleni de peste 2 kile vanand obleti si am auzit ca ar fi si mult lin!
Cu ochii mei am vazut cleni de peste 2 kile vanand obleti si am auzit ca ar fi si mult lin!

"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
-
- veteran
Anul asta, pe lacul de acumulare Padureni au fost pescari care au prins salai la montura cu pestisor viu, in scurtele perioade cand apa a fost mai limpede. La spinning s-ar pescui mai bine din barca. S-au pescuit salai chiar si pe riu la cativa kilometri aval de baraj. Parerea unor pescari din zona este ca in anii '90 se pescuia mai bine decat acum, probabil si din cauza viiturilor si a ploilor frecvente din ultimii ani care mai tulbura apa.
-
- veteran
salut .sunt in asteptare .cred ca lacul are un bun potential ,daca nu il mai polueaza trotusul.oricum are gropi enorme si mult relief ramas dupa dezafectarea santierului.nu ma intereseaza avalul lacului sau baltile aferente pe care le stiu ,ma intereseaza lacul ,amonte de porti si coada lacului.multumesc.
walleye
in coada barajului,in dreptul satului pufesti sunt trei postamente in apa ramase de la stilpii de inalta tensiune.salau se prinde la ultimul dinspre padure.oricum partea aia tine mai mult peste.si mai in coada in dreptul domnestiului sunt gropi la fostul pod.
deci o barca e indispensabila.la pescuit sunt multi pe baraj,dar foarte putini il cauta la artificiale.cu stima victor