Oradea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Oradea
sunt oradeni cu spinningu care m-ar putea ajuta cu niste sfaturi? eventual iesiri la o partida ! din pacate nu am anturaj de pescari:((
- RaresDumitru
- utilizator constant
Salut, la Livada e misto daca poti sa prinzi o zi in care sa nu te bata vintul prea tare. Lacul are o multime de crap, singura dta cind am fost acolo am avut cel putin de trei ori solz de crap ramas in ancora voblerului cum dadeam peste ei, incercind sa pacalesc un somn sau o stiuca. In ziua respectiva siomnul si stiuca erau destul de mofturosi, n-am prins nimic, insa am prins o scoica imensa de lac in care mi s-a infipt cirligul de la twister. De pe mal a prins un tip de fata cu noi in ziua aia o stiuca de vreo 8 kg. Iar atacuri am avut, din pacate nefinalizate la un vobler Strike Pro fara barbeta rattlin, culoarea bibanului. Cei cu cre am fost au avut si ei atacuri la twister, cred ca somni erau, insa nu s-a prins nimic in ziua aia. Dar intr-o zi buna poti sa prinzi somn si/sau stiuca bine de tot. Sa ai textil pe mulineta si cauta daca ai barca ca sunt 2 gropi in care s-ar putea sa stea somnul, incearca si inspre malul mai inalt din stinga lacului, acolo s-ar putea sa ai rezultate. Sa ne zici si noua cum a mers.
Fir intins.
Fir intins.
multi, mari si desi
re sal am fost duminica la lacul livada bihor, lacul ca aspect nu mi-a placut dar in schimb am incercat ceva nou ,am incercat stationaru (la fund) pentru ca la spinnig nu se putea era full de pescari pe mal am avut mare succes am luat o gramada de carasi nu ma asteptam la asta cei din jurul meu se uitau mare ciuda:P balta ii full de pesti dc dadeam la spinning sigur nu ar fi mers
pacat ca ii asa de scump:(