contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
adrignat
- veteran

azi am mers la pescuit(am avut cateva ore libere)pe olt la feldioara!n-am vrut sa prind monstrii,de fapt am avut la mine doar echipament UL,am vrut doar sa simt zbatere de peste in bat!si am primit ..... pe bat!aproape la propriu!am avut impresia ca pesuiesc pe canalul de evacuare al fermei de porci si foarte porci!apa pute pur si simplu!nici foarte limpede nu era....dar asta in general nu e o problema foarte mare!am schimbat voblere,rotative pe banda rulanta,cu acelasi rezultat-0!am pus si grub-uri mici in speranta ca exista in zona macar un bibanel masochist! dar se pare ca eu am fost singurul masochist de acolo!careva dintre voi poate sa-mi impartaseasca o experienta mai placuta din zona?
aaaaaaaaaaaa si ca sa puna capac la toate,vorbesc cu tatal meu,el a luat pe tarnava azi,la mepps black fury clean la kil!asta dupa ce ieri a luat un cteno de 12 kile de pe o balta de 2 lei!(asta la stationar) cred ca mai bine il las pe el sa scrie pe forum.........

-
pikeman
- veteran

-
adrignat scrie:azi am mers la pescuit(am avut cateva ore libere)pe olt la feldioara!n-am vrut sa prind monstrii,de fapt am avut la mine doar echipament UL,am vrut doar sa simt zbatere de peste in bat!si am primit ..... pe bat!aproape la propriu!am avut impresia ca pesuiesc pe canalul de evacuare al fermei de porci si foarte porci!apa pute pur si simplu!nici foarte limpede nu era....dar asta in general nu e o problema foarte mare!am schimbat voblere,rotative pe banda rulanta,cu acelasi rezultat-0!am pus si grub-uri mici in speranta ca exista in zona macar un bibanel masochist! dar se pare ca eu am fost singurul masochist de acolo!careva dintre voi poate sa-mi impartaseasca o experienta mai placuta din zona?
aaaaaaaaaaaa si ca sa puna capac la toate,vorbesc cu tatal meu,el a luat pe tarnava azi,la mepps black fury clean la kil!asta dupa ce ieri a luat un cteno de 12 kile de pe o balta de 2 lei!(asta la stationar) cred ca mai bine il las pe el sa scrie pe forum.........

proasta zona tiai ales de pescuit

mai bine mai merjeai otzara si te jucai cu niste marlani pe balti pe la maierus la vale

-
adrignat
- veteran

da,acum stiu!anul trecut am vazut acolo intr-un loc(la fosta balastiera)un atac de avat.cred ca avea peste 4 kile!si m-am gandit ca daca sta avatul in zona de ce n-ar face-o si alti pesti!ei se pare ca numai eu am logica asta,si se pare ca a fost eronata!cat despre baltile de la maierus,ce regim au?pe una din baltile de acolo prindeam biban mare toamna si iarna,dar nu am mai fost de mult pe acolo!mersi de informatie!
-
dan bobei
- veteran

-
Au regim Ajps. Cum arata zona la fosta balastiera, adancimi, agatatori, etc...?
-
adrignat
- veteran

dan bobei.despre adancimea locului,pot sa-ti spun ca variaza intre 1m si 2,5 poate chiar 3m!de agatatori nu am dat,albia e formata din pietris marunt,cateva locuri cu lut.si chestia mai nasoala e ca e plin de mazga si de un fel de alge verzi scurte si moi.....nu chiar ce ma asteptam!in rest la prima vedere locul arata bine!in spatele insulei se formeaza tot felul de anafoare din cauza intalnirii curentilor ce ocolesc insula prin amandoua partile,urmeaza on suvoi destul de puternic si incet incet curentul se domoleste si devine destul de uniform inspre capatul gropilor.daca mergi totusi ia-ti pelerina de ploaie cu gluga pt ca acolo e plin de pescarusi si rate salbatice!si te-ngroapa daca trec pe deasupra ta!

sa ma anunti daca mergi si ai ceva rezultate!
-
dan bobei
- veteran

-
Ok. Merci

-
SVF
- veteran

Felicitari Dane ptr.trofeul Mustad 2007,poate la anul urci in fata.

-
dan bobei
- veteran

-
Merci

-
adrignat
- veteran

-
dan bobei
- veteran

-
Merci. O sa razi da chiar ma gandeam zilele astea la locu respectiv. Daca imi faci o descriere cum pot ajunge acolo, trag o tura.

Numa sa nu fie inghetat oltu ...