Cer scuze pentru talentul pierdut de povestitor insa incerc sa spun cateva cuvinte despre o partida de pescuit la pastrav la spinning pe Tarnava Mare in zona CR. Am ajuns joi in Odorheiul Secuiesc, am mers la Asociatie unde mi-am luat permis pe pescuit pe 7 zile 175 Ron, m-am cazat, am identificat zona de pescuit. Vreo 5 Km din care vreo 2 mai productivi. In primele 2 zile nu am prins nimic, apoi in medie cate 10 pastravi pe zi - toti indigeni si 2 cleni. Apa in aceasta perioada nu este foarte adanca - merg cizme sold. Am incercat tot felul de naluci, voblere ori nu le plimbam corect ori nu punea botu la ele.
Cea mai productiva naluca a fost o oscilanta, principala ei problema fiind ca nu era considerata atragatoare de curcubei.
Cea mai mare captura a fost un indigen de 39 de cm iar drilul a fost superb tinand cont ca am folosit un St. Croix UL.
A fost prima mea pardida de pescuit pe rau, a fost cea mai tare pardida de pescuit. In ultima zi, prin amabilitatea unui coleg pescar am pescuit la nimfa. M-a dat peste cap. si ma gandesc serios sa renunt la spinning si sa ma axez pe cateva partide de pescuit la musca pe an.
Ma voi reintoarce pa 10 septembrie vreo 4 zile la musca.
[editat de jb]