O saptamana pe Tarnava Mare

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
topwater2
utilizator constant
utilizator constant

O saptamana pe Tarnava Mare

Mesaj de topwater2 » 08 Aug 2013, 23:25

Cer scuze pentru talentul pierdut de povestitor insa incerc sa spun cateva cuvinte despre o partida de pescuit la pastrav la spinning pe Tarnava Mare in zona CR. Am ajuns joi in Odorheiul Secuiesc, am mers la Asociatie unde mi-am luat permis pe pescuit pe 7 zile 175 Ron, m-am cazat, am identificat zona de pescuit. Vreo 5 Km din care vreo 2 mai productivi. In primele 2 zile nu am prins nimic, apoi in medie cate 10 pastravi pe zi - toti indigeni si 2 cleni. Apa in aceasta perioada nu este foarte adanca - merg cizme sold. Am incercat tot felul de naluci, voblere ori nu le plimbam corect ori nu punea botu la ele.
Imagine
Imagine
Imagine

Cea mai productiva naluca a fost o oscilanta, principala ei problema fiind ca nu era considerata atragatoare de curcubei.
Imagine

Cea mai mare captura a fost un indigen de 39 de cm iar drilul a fost superb tinand cont ca am folosit un St. Croix UL.
Imagine
Imagine
Imagine

A fost prima mea pardida de pescuit pe rau, a fost cea mai tare pardida de pescuit. In ultima zi, prin amabilitatea unui coleg pescar am pescuit la nimfa. M-a dat peste cap. si ma gandesc serios sa renunt la spinning si sa ma axez pe cateva partide de pescuit la musca pe an.

Ma voi reintoarce pa 10 septembrie vreo 4 zile la musca.
Imagine

[editat de jb]

paul_pike
senior
senior

Re: O saptamana pe Tarnava Mare

Mesaj de paul_pike » 10 Aug 2013, 11:03

fain, dar mai cam speriat cu primele doua zile ca vreau sa merg si eu... :mrgreen:

topwater2
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de topwater2 » 11 Aug 2013, 15:34

Daca vrei, iti dau niste coordonate gps de unde sa incepi.

paul_pike
senior
senior

Mesaj de paul_pike » 11 Aug 2013, 17:37

topwater2 scrie:Daca vrei, iti dau niste coordonate gps de unde sa incepi.

vezi pe mp! mersi

Scrie răspuns