O balta de stiuca langa Bucuresti ????

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

bogdanix
utilizator nou
utilizator nou

O balta de stiuca langa Bucuresti ????

Mesaj de bogdanix » 07 Oct 2009, 11:19

Am intrebat in dreapta si in stanga de vreo balta de stiuca pe langa Bucuresti (chiar si la 50-60 km ) dar se pare ca nimeni nu stie.Mai nou toti sunt crapari :P
Spuneti-mi pe unde as putea sa ma duc.Multumesc anticipat

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 07 Oct 2009, 13:24

Tineretului...In Bucuresti.Moara Vlasiei "langa"Bucuresti.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Oct 2009, 14:38

arapaima scrie:Tineretului...In Bucuresti.Moara Vlasiei "langa"Bucuresti.
Oare cat o mai costa o zi de pescuit la rapitor in Tineretuului? Tot 20 lei? La crap parca cereau 40 desi probabilitatea sa prinzi stiuca la naluci e mai mare decat sa iei crap la stationar.

rine
veteran
veteran

Re: O balta de stiuca langa Bucuresti ????

Mesaj de rine » 07 Oct 2009, 15:47

bogdanix scrie:Am intrebat in dreapta si in stanga de vreo balta de stiuca pe langa Bucuresti (chiar si la 50-60 km ) dar se pare ca nimeni nu stie.Mai nou toti sunt crapari :P
Spuneti-mi pe unde as putea sa ma duc.Multumesc anticipat
la gostilele ati incercat?au si barci de inchiriat.

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 07 Oct 2009, 18:02

Incearca la ochiul boului,la cornesti.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 08 Oct 2009, 11:02

Stiuca, pentru ca este foarte rapace, este relativ usor de "secat" dintr-o balta.

Daca pentru salau iti trebe si scule si tehnica ceva mai bune, pentru stiuca e suficienta orice lanseta cu orice mulineta si orice fir mai subtire de 0.35

Din cauza asta nu o sa iti divulge nimeni o balta in care poti sa prinzi mai mult de 2 stiuci intr-o zi.

Daca intrebi pe cineva de salau, o sa iti spuna sincer ca poti sa mergi pe Valea Argovei(e doar un exemplu) pentru ca nu te minte daca spune asta.
Valea Argovei are salau si mult si mare insa....
ce nu iti va spune nimeni e faptul ca pentru a-l gasi trebuie sa fii si la locu potrivit si la momentul potrivit :wink:

PS: Imi pare rau ca iti spun eu ca"nu exista Mos Craciun" insa cu aproximativ 200-300 de mii de pescari in bucuresti, cum crezi ca e pastrat secretul unui loc prinzator?!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

bogdanix
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bogdanix » 08 Oct 2009, 13:17

Am sunat la balta "ochiul boului" dar mi s-a spus ca desi au stiuca in balta, pescuitul din barca este interzis pe motiv ca deranjeaza pescarii de crap.
In concluzie asta nu e balta de stiuca ci pur si simplu un ochi de apa in care proprietarul baltii te lasa contra cost sa te crezi pescar de care vrei tu fara sa iti permita insa sa-ti practici stilul de pescuit ca la carte. ( da-mi juma de milion si fa-te si tu ca pescuiesti)!!!!

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 08 Oct 2009, 13:47

pescuitul la stiuca nu se face neaparat cu barca.....poti intra cu waders si sa ai acelasi satisfactii .....o alta balta ,dar la fel,nu te lasa cu barca este facau....insa e 150 lei.

goagacatalin
utilizator nou
utilizator nou

Stiuca ataca

Mesaj de goagacatalin » 13 Oct 2009, 19:08

Stiuca poti prinde la barajul Paltinu din com. Valea Doftanei, cca 125 km din bucuresti.
cateva poze cu stiuci prinse la paltinu gasesti pe www.valeadoftanei.blogspot.com
Aici nu vei putea pescui din barca.

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 13 Oct 2009, 19:22

Stim de Paltinu,ai scris pe toate forumurile de pescuit, dar omul vrea langa Bucuresti.Daca exagerezi .reclama are efect invers.

Scrie răspuns