o balta de biban
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
dambovita
pai si canalul a fost golit tot atunci. segmentul de la crangasi pana la unirii a fost secat complet, la fel si dincolo de unirii, partea dinspre targul de la vitan si pana la marginea orasului, daca erau 30cm de apa...iliuta goean scrie:pa daca lacul morii a fost golit inseamna ca tot pestele e pe dambovita, de ce sa nu aiba sens sa incerce?
in primele doua zile dupa ce au golit lacul morii adunau tiganusii pesti din albie fara jena. singura parte unde ramasese apa este segmentul din centru, inainte si dupa piata unirii, unde raul face cotul ala mare. poate doar acolo merita incercat.
de cand sunt in bucuresti am vazut fenomenul asta de 3 ori (stateam in caminele de la grozavesti in studentie). totdeauna mi s-a parut aberant ca nu se gandeste nimeni la pesti, presupun ca justificarea ar fi ca se curata canalul, dar culmea e ca nu se intampla chestia asta. ma si mir ca se regenereaza pestele atat de repede.
si inca o chestie legata de dambovita: inainte de lacul morii, la capatul dinspre iesirea din bucuresti, au facut balta cu plata. pe bune, s-a gasit cineva sa concesioneze aia 50 de metri de apa. taxa e 50 000.

Eu chiar pescuiesc pe Lacul Morii si chiar prind si culmea... biban ...
Deci, caaron in cazul in care esti din Bucuresti ai putea incerca, nu zic ca vei avea rezultate deosebite (desi cine stie...) insa marele avantaj e ca este aproape de casa. Pentru mine e chiar foarte aproape, de la bloc si pana la apa fac 3-4 minute
As fi curios daca cineva a mai incercat acest lac in ultimii ani, sa ne spuna si noua parerea.

Deci, caaron in cazul in care esti din Bucuresti ai putea incerca, nu zic ca vei avea rezultate deosebite (desi cine stie...) insa marele avantaj e ca este aproape de casa. Pentru mine e chiar foarte aproape, de la bloc si pana la apa fac 3-4 minute

As fi curios daca cineva a mai incercat acest lac in ultimii ani, sa ne spuna si noua parerea.
Eu am dat cu plastice dupa biban in primul rand insa si cu speranta ascunsa ca poate pica si un salau, dar deh.. neavand barca si lacul fiind foarte mare...cam greu sa dai de salau.
Tin minte ca in ani trecuti am vazut cu ochii mei cum un fix-ist a prins la bucatica un salau foarte mare, sa tot fi avut 6 kg.
Plase nu am vazut, cel putin pe portiunea pe care ies eu, dar sunt convins ca sunt...
Tin minte ca in ani trecuti am vazut cu ochii mei cum un fix-ist a prins la bucatica un salau foarte mare, sa tot fi avut 6 kg.
Plase nu am vazut, cel putin pe portiunea pe care ies eu, dar sunt convins ca sunt...

pe coada nu se intampla nimic, stai linistit.
unde dai tu dupa marele cot, acolo la parau, langa epava aia de tinichea?
ma mir ca prinzi, am fost anul trecut de mai multe ori si am prins foarte slab fata de cum trageau pe dambovita. si niciodata la plastice pe lac, doar la fiare si voblere.
ai dreptate sa fii sigur ca mai sunt salai. asa e.

unde dai tu dupa marele cot, acolo la parau, langa epava aia de tinichea?
ma mir ca prinzi, am fost anul trecut de mai multe ori si am prins foarte slab fata de cum trageau pe dambovita. si niciodata la plastice pe lac, doar la fiare si voblere.
ai dreptate sa fii sigur ca mai sunt salai. asa e.

pescuit langa bucuresti
salut
daca nu cumva aveti cine stie ce salarii grase sa va permiteti iesiri dese si la mare departare - dpdv al combustibilului - va compatimesc, bucurestenilor.
toate cele bune
daca nu cumva aveti cine stie ce salarii grase sa va permiteti iesiri dese si la mare departare - dpdv al combustibilului - va compatimesc, bucurestenilor.
toate cele bune