Salut,
Sambata plec in Ungaria la Nyirbator. Exista o balta privata chiar langa strand dar nu stiu cum se numeste si cu cine sa iau legatura. Se pare ca proprietarul baltii nu`si face deloc reclama pe net... chiar nu am nici o informatie despre aceasta balta desi aceasta balta este super amenajata pt pescuit.
A fost cineva? Cat e taxa? Care sunt conditiile? Stie cineva un link?
Sper ca informatiile sa ajunga la mine in timp util si sa ma ajute.
Multumesc.
Nume de balta Nyirbator. Am nevoie de ajutor! URGENT!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am aflat eu intre timp (am pus pe cineva sa sune sa vorbeasca in maghiara)
Taxa pe zi e 2600 forinti (aprox. 39 lei), pt. copii e 1300, dar pe langa aceasta taxa mai trebuie facut si permisul de pescuit pentru Ungaria care costa 1000 forinti (aprox. 15 lei) valabil 1 an. Permisul si taxa pe lac se achita undeva la intrare in oras (o sa caut sambata asta locatia)
Se merge pe catch&release dar se pot pastra maxim 2 pesti rapitori sau maxim 3 kg. de peste pasnic... la alegere.
Sper ca va fi de folos informatia.
Taxa pe zi e 2600 forinti (aprox. 39 lei), pt. copii e 1300, dar pe langa aceasta taxa mai trebuie facut si permisul de pescuit pentru Ungaria care costa 1000 forinti (aprox. 15 lei) valabil 1 an. Permisul si taxa pe lac se achita undeva la intrare in oras (o sa caut sambata asta locatia)
Se merge pe catch&release dar se pot pastra maxim 2 pesti rapitori sau maxim 3 kg. de peste pasnic... la alegere.
Sper ca va fi de folos informatia.