Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Am fost. Excelent la crap. Mai bine ca toamna. Asta numai daca gasesti locurile in care a "carduit". Pacat ca e ziua scurta.
Bucati intre 2 si 12 si destui scapati la butuci.
Apa limpede pe brat, vedeai la 2 metri.
Stiuca slabut. Eu am produs ceva, altii nu i-au vazut culoarea
Ne mai auzim la anul.
Sarbatori fericite tuturor !
Bucati intre 2 si 12 si destui scapati la butuci.
Apa limpede pe brat, vedeai la 2 metri.
Stiuca slabut. Eu am produs ceva, altii nu i-au vazut culoarea
Ne mai auzim la anul.
Sarbatori fericite tuturor !
www.wilddanube.ro
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- johnnybravo
- Moderator
- wilddanube
- veteran
O sa mearga stiuca.
Dragi Pescari
Inaugurarea Hotelului Plutitor Anastasia 2 corespunde zilei de 8 martie, poate un bun prilej pentru un cadou romantic
Hotelul Plutitor 4 stele - "Anastasia 2" va pleca intr-o croaziera de 400 de kilometri joi 8 martie din Calarasi si va ajunge in Delta Dunarii la Uzlina sambata 10 martie. Dupa amiaza zilei de sambata si dimineata celei de duminica sunt dedicate pescuitului sau excursiilor in zona Uzlina. Oferta valabila pentru maxim 16 persoane.
Pachetul include cazare 4 zile/3 nopti, pensiune completa, excursii sau pescuit in Delta Dunarii.
Optional sambata 10 martie in cadrul Complexului Cormoran spectacol pentru doamne - Flamingo Boys
Detalii 0722 680 402
Dragi Pescari
Inaugurarea Hotelului Plutitor Anastasia 2 corespunde zilei de 8 martie, poate un bun prilej pentru un cadou romantic
Hotelul Plutitor 4 stele - "Anastasia 2" va pleca intr-o croaziera de 400 de kilometri joi 8 martie din Calarasi si va ajunge in Delta Dunarii la Uzlina sambata 10 martie. Dupa amiaza zilei de sambata si dimineata celei de duminica sunt dedicate pescuitului sau excursiilor in zona Uzlina. Oferta valabila pentru maxim 16 persoane.
Pachetul include cazare 4 zile/3 nopti, pensiune completa, excursii sau pescuit in Delta Dunarii.
Optional sambata 10 martie in cadrul Complexului Cormoran spectacol pentru doamne - Flamingo Boys
Detalii 0722 680 402
www.wilddanube.ro