Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
siluru
junior
junior

Noutati Delta Dunarii

Mesaj de siluru » 30 Apr 2008, 09:55

Pentru cristi.v : stai linistit...daca te ajunge din urma pasagerul sau vreun vas mai mare ai pus-o...face val mare si poti fi in pericol. Pe canale sau pe lacuri mici, poti sa incerci.

cristi.v
senior
senior

Mesaj de cristi.v » 30 Apr 2008, 09:59

:D Am patit-o ! Si cu pasagerul, si cu catamaranul si cu petroliere :lol:
Sa vezi acolo adrenalina!

siluru
junior
junior

Mesaj de siluru » 30 Apr 2008, 10:07

Ma intereseaza unde se poate campa campa in delta; vreau un loc cu umbra, peste, fara padurari sau alti arici pogonici care sa te faca de lovele...Avem barci, scule, permise, taxe ARBDD, tot ce trebe...De preferat pe brat (Sulina sau Sf Ghe). Vrem sa dam la somn, crap, salau. Mergem mai mult pe stationar. Danke !

siluru
junior
junior

Mesaj de siluru » 30 Apr 2008, 10:17

Pentru cristi.v : am un Black Sea de 4,60 cu 40 cp, categ C (marin), cu care merg eu la peste si o barcuta supersimpatica de 2,5m cu 2,3cp ,pentru "prieteni"... Nici un "prieten" nu s-a urcat a doua oara in barca ... Eu n-am treaba, ma descurc si cu una si cu cealalta, dar, intradevar ai dreptate, cu aia mica ai adrenalina, frate..Dar e un subiect bun pentru un film...

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 30 Apr 2008, 10:36

siluru scrie:Ma intereseaza unde se poate campa campa in delta; vreau un loc cu umbra, peste, fara padurari sau alti arici pogonici care sa te faca de lovele...Avem barci, scule, permise, taxe ARBDD, tot ce trebe...De preferat pe brat (Sulina sau Sf Ghe). Vrem sa dam la somn, crap, salau. Mergem mai mult pe stationar. Danke !
Sunt multe locuri faine pentru campare.De preferintza este in apropierea satelor(Maliuc,Gorgova,etc).La Maliuc e un loc fain pentru dat la somn;mai spre iesirea din sat spre Crisan,pe partea stanga cum stai cu fatza spre aval,la o confluentza cu un canal care duce spre pensiunea Nada Apelor.Nu prea este umbra,dar locul e productiv pentru somotei.
Pe de alta parte,daca va duceti mai mult pentru stationar,mai intarziati pana dupa 14.06.2008 pentru ca pana atunci tine prohibitia anul asta :wink:
Asta daca nu vreti sa aveti de-a face cu padurarii sau alti arici pogonici :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

siluru
junior
junior

Mesaj de siluru » 30 Apr 2008, 10:45

Normal ca vom respecta prohibitia, dar visand de pe acum excursia, incerc sa strang informatii. Mersi pt raspuns...

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 30 Apr 2008, 11:24

Mai este un loc f.f.f.bun pentru somn pe langa Maliuc.O iei pe canalul care duce la Nada Apelor(la iesirea din Maliuc se face canalul la stanga cum te uiti in aval;e cam oblic pe directia Dunarii).Treci de pensiune si ajungi la o cotitura la dreapta(in fatza ta ai sa vezi un fel de dig de piatra),apoi dupa aprox. 300 m canalul face o curba stransa la stanga.Poti pune corturile pe mal si chiar in curba aia se fac nishte anafoare de toata frumuseteza.Cu buchet de rame sau coropisnitza le stingi neamul :wink:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

siluru
junior
junior

Mesaj de siluru » 30 Apr 2008, 11:35

sefu', esti o mina de aur, raman dator cu-n raki, mersi mult

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 30 Apr 2008, 11:49

Ca tot veni vorba de locuri bune pentru somn,mai stiu unu dar este in dreptul satului Mila 23,deci nu-i pe Sulina sau Sfantu cum doresti,dar este un loc unde se pot prinde capturi frumoase(4-8kg).
Daca mai scad apele, la confluentza Olgutei cu Dunarea Veche apare o insula pe care poti pune corturile(e si umbra :wink: ),daca nu, poti pune cortul pe malul Olgutzei la intersectie cu Babarada.
In zona aceea sunt mai multe bratze care se unesc:este canalul Olgutza,Babarada,canalul spre Mila 18 si Dunarea Veche deci loc super pentru prins somn.
Mai in aval,dar nu mult,de insula asta sunt pari infipti in apa unde te poti ancora cu barca si sa dai dupa somn.E nebunie acolo in sezonul somnului :wink:

siluru
junior
junior

Mesaj de siluru » 30 Apr 2008, 22:17

Mai punem un raki la datorie...Multumesc mult, vad ca stii zona f bine. Ce parere ai de zona mila 15 - 20 pe bratul Sulina ? In drum spre Sulina (zona care o stiu ca-n palma), am vazut mai tot timpul tabere de corturi, dar n-am pescuit niciodata pe-acolo. Unii din gasca opteaza pentru zona asta, desi nimeni n-a fost acolo.

Scrie răspuns