adiwolf scrie:cred ca parintelle are dreptate,
nu ca nu mananca,este f f f putina,mai ales dupa genocidul de anul trecut

mafrate, noi ce facem aici , ii gasim scuze cumetrei?
ba ca turistii o mananca, ba ca plasele si curentul o trimit in pietze, ba ca anul trecut a fost genocid....
cred ca exageram putin de suparare..
daca "genocidul" de anul trecut era o cauza REALA pt situatia de anul asta nu se mai prindea pana sa scada apa anul asta
garla are tainele ei fratilor.... UNDEVA este... a fsot pana sa scada apa, odata cu acest fenomen de anul asta a "disparut" pt ca inainte, chair daca nu se lua ca "anul trecut" tot se lua...NORMAL...
sunt perioade in care "a disparut" si perioade in care e "genocid"... alterneaza, intre ele MISTER
intreb, INAINTE de genocid de ce nu s-a luat comparabil?ce, imi spune mie cineva ca dintr-o data a aparut de 5 ori mai multa stiuca?
de ce DUPA genocid s-a luat normal o perioada?
e corect sa spui ca fata de acum 10-20 de ani calitatea si volumul au scazut DAR de la un sezon la altul e o greseala sa spui ca exista O ANUMITA cauza...alta decat misterul....
dunarea si delta inseamna APA sub care circula pestele....uneori te intalnesti cu el, alteori mai mult il cauti, alteori stai o saptamana si iei 3 marlite in 3 oameni....
ASTA E FRUMUSETEA DELTEI
eu sunt optimist, cum ziceam batrana ne iubeste, si noi suntem nebuni dupa ea...o asa dragoste nu piere cu una cu doua...n-au inventat braconezii plasele in care sa se sufoce frumoasele noastre sentimente reciproce
e ACOLO, undeva, asteapta sa-si faca intrarea triumfala. si noi suntem pe aici pe undeva, nerabdatori sa mai schimbam o vorba, sa o maiintrebam daca e mijto polonicu asta nou, inventat de berti, daca nu cumva bilele alea din rapale nu au iesit cumva din moda... ce mai face ala micu, daca la anu merge la scoala...etcetc....