Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Noi 2007, 15:28

p5ih0 scrie: in concluzie, daca va arde sa mereti in delta la stiuca si stati in dubii, nu faceti ca noi si asigurati-va ca a inceput sa manance, asta daca vreti sa mereti dejaba :( ........
pai si voi a-ti avut aceasta informatie si de ce v-ati mai dus?nu a-ti avut incredere in ceea ce au spus amicii vostrii sau a-ti crezut ca sunteti mai pescari ca altii? :lol: glumesc,binenteles :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Noi 2007, 17:43

Fain :lol:
Eu v-am zis...anul trecut s-a prins prea multa, asa ca legea compensatiei functioneaza..Din pacate! Sau din fericire? :roll:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 11 Noi 2007, 18:04

:P n-am crezut ca suntem mai pescari ca altii , da am eu unu mi-am zis ca daca ajung si in lacu in care am fost in primavara, e imposibil sa nu luam ceva. din pacate socoteala de acasa nu-i la fel cu aia din targ :( ehhh acuma asta e ... vedem in primavara ce facem

parintelle
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de parintelle » 11 Noi 2007, 20:48

nici macar oamenii aia bastinasi care isi intindeau kilometrii de plase nu luau stiuca toti ziceau doar atat : "nu mananca domle' !!! "
man, cum dumnezeu daca aia nu prin la plase egal NU MANANCA???

NU ESTE nu ca nu mananca... iar acolo unde mai e cate ceva e bagata IN stuf...

am verificat cnad am fost pe nsite canale pe langa stuf si vedeam cu pleaca si cam pe unde sta...

NU ESTE , ar fi bine sa fie si sa nu manance pt ca tot ai pacali-o cumva...daca ii dai in cap din reflex si tot reactioneaza...

faptul ca la plase nu intra inseamna ca e extrem de putina si aia care e nu misca...

eu fac pariu cu voi ca odata ce va creste simtitor apa cateva saptamani o sa intre si in primacara o gasim in maluri...pregatiti-va sa lansati milimetric, linguri usoare si volbleme plutitoare.....batrana ne iumbeste si nu ne lasa ea prea mult nepupati ;)

PS: eu am tot asteptat sa primesc vesti bune de la cei de acolo, din pacate se alsa asteptate...nu-i nimic, rabdarea e cea mai importanta arma a unui pescar :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Noi 2007, 21:12

cred ca parintelle are dreptate,
nu ca nu mananca,este f f f putina,mai ales dupa genocidul de anul trecut :cry:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

parintelle
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de parintelle » 12 Noi 2007, 04:01

adiwolf scrie:cred ca parintelle are dreptate,
nu ca nu mananca,este f f f putina,mai ales dupa genocidul de anul trecut :cry:
:lol: :lol: mafrate, noi ce facem aici , ii gasim scuze cumetrei?

ba ca turistii o mananca, ba ca plasele si curentul o trimit in pietze, ba ca anul trecut a fost genocid....

cred ca exageram putin de suparare..
daca "genocidul" de anul trecut era o cauza REALA pt situatia de anul asta nu se mai prindea pana sa scada apa anul asta ;)

garla are tainele ei fratilor.... UNDEVA este... a fsot pana sa scada apa, odata cu acest fenomen de anul asta a "disparut" pt ca inainte, chair daca nu se lua ca "anul trecut" tot se lua...NORMAL...

sunt perioade in care "a disparut" si perioade in care e "genocid"... alterneaza, intre ele MISTER :twisted:

intreb, INAINTE de genocid de ce nu s-a luat comparabil?ce, imi spune mie cineva ca dintr-o data a aparut de 5 ori mai multa stiuca?
de ce DUPA genocid s-a luat normal o perioada?

e corect sa spui ca fata de acum 10-20 de ani calitatea si volumul au scazut DAR de la un sezon la altul e o greseala sa spui ca exista O ANUMITA cauza...alta decat misterul....

dunarea si delta inseamna APA sub care circula pestele....uneori te intalnesti cu el, alteori mai mult il cauti, alteori stai o saptamana si iei 3 marlite in 3 oameni....

ASTA E FRUMUSETEA DELTEI ;)

eu sunt optimist, cum ziceam batrana ne iubeste, si noi suntem nebuni dupa ea...o asa dragoste nu piere cu una cu doua...n-au inventat braconezii plasele in care sa se sufoce frumoasele noastre sentimente reciproce :lol:

e ACOLO, undeva, asteapta sa-si faca intrarea triumfala. si noi suntem pe aici pe undeva, nerabdatori sa mai schimbam o vorba, sa o maiintrebam daca e mijto polonicu asta nou, inventat de berti, daca nu cumva bilele alea din rapale nu au iesit cumva din moda... ce mai face ala micu, daca la anu merge la scoala...etcetc.... :P

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Noi 2007, 08:55

eu sunt optimist, cum ziceam batrana ne iubeste, si noi suntem nebuni dupa ea...o asa dragoste nu piere cu una cu doua...n-au inventat braconezii plasele in care sa se sufoce frumoasele noastre sentimente reciproce :lol:

Asta da optimism. :lol:

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 12 Noi 2007, 16:37

cu cata traire si entuziasm vb de stiuca :lol: zici ca ai scos un citat dintr-un reportaj de pe vremea comunismului :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Noi 2007, 18:15

parintelle,
mai dat gata frate
atata patos,entuziasm si optimism,mai rar :lol:
aaaaaa si sa nu uitam,misterul :lol:

parintelle
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de parintelle » 12 Noi 2007, 23:07

:lol: cnad eram batran era supranumit alexandru vlahuta...romanica pictoreasca era lucrarea mea de capatai :twisted:

Scrie răspuns