Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Oct 2007, 10:07

1 luna fara peste, armand ???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ma mir cum mai respiri ......

srry off topic ... nu am reusit sa ajung anu asta in delta, si se pare ca a fost foarte bine ..... :D

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 31 Oct 2007, 10:12

A fost un cumul de factori fericiti...
Doua saptamani nu am fost si doua saptamani nu am prins... :cry:
Spining....Prea bun ca sa fie light...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Oct 2007, 10:13

:( :( :(
srry 4 u man ...
din fericire mai e destul sezon anul asta .... mai ai timp sa recuperezi ....

parintelle
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de parintelle » 31 Oct 2007, 13:28

@armand: man, tu ai idee cat peste s-a braconat in delta? tu stii PE CE s-au ridicat pensiunile si pe ce s-au cumparat rapidele cu motoare mari care consta spre 10000 de ioro???
daca tu imi spui mie ca turistii mananca pestele braconat si ca tot turistii aia, "mitici", isi iau 20 de lansete si PRIND cat sa puna in pericol populatia piscicola....io imi dau demisia de onoare ....
:lol:

cu motoarele sunt de acord, si cu alte lucruri pe care le-ai spus, dar cu astea 2 nu ...

@Alex : zici tu ca investitia e mai mare al Renel? deloc...ba chair ajung sa-si faca singuri
si zici de politie? sa interzica acumulatorii mari? ce sa faca?
alea se folosesc in general la apa mai adanca...daca braconezu o arunca daca se apropie careva de el CE FACI??? mai gasesti tu fieratania pe fundul dunarii?

oricum, CEVA se apote face si TREBUIE facut...si in privinta plaselor si a mizeriilro astora samd... problema e ca pana acum nu stiu CATI au fsot condamnati pt curent spre exemplu..

si mai vorbeam cu gazda despre vremurile trecute....
imi povestea cum se popula in draci de catre statiile de cercetare piscicola, anual...si cum pe vremea aia nu isi permiteau sa "braconeze" pt ca atunci AUTORITATEA, asa comunista cum era ea, isi cam facea datoria...

amuzant sa stii ca pe vreamea lu odiosu multi au patit-o dar pe vremea lu rezervatia, biosfera, ioropa si democratia cazurile de braconieri CONDAMNATI tind spre ZERO....

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 31 Oct 2007, 13:45

parintelle scrie: rapidele cu motoare mari care consta spre 10000 de ioro???
mai pune ceva sau inmulteste cu 2 sau 3 dupa caz ca sa ajungi la suma corecta a unei salupe cumsecade.

Gazda unde stau frecvent in delta si care se ocupa exclusiv de pescuit industrial sa-i spunem, avea in 2005 trei lotci una cu rame, una cu un necajit de motor rusesc veterok si una cu un mercury nou 5 hp . In 2006 i-a mai aparut in batatura o salupa cu motor 40hp bineinteles 4 stroke iar in 2007 din toata saracia lui de lipovean s-a mai pricopsit cu o salupa cu motor de 100hp.Altfel e un tip extraordinar..... trageti voi concluziile

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 31 Oct 2007, 14:53

parintelle scrie:@armand: man, tu ai idee cat peste s-a braconat in delta? tu stii PE CE s-au ridicat pensiunile si pe ce s-au cumparat rapidele cu motoare mari care consta spre 10000 de ioro???
daca tu imi spui mie ca turistii mananca pestele braconat si ca tot turistii aia, "mitici", isi iau 20 de lansete si PRIND cat sa puna in pericol populatia piscicola....io imi dau demisia de onoare ....
:lol:

cu motoarele sunt de acord, si cu alte lucruri pe care le-ai spus, dar cu astea 2 nu ...
Ce am spus eu era ca si parere personala si nu ca litera de lege.

Ce incercam eu sa explic nu era faptul ca turistii braconeaza peste in delta(asta e doar o mica parte din total) ci ca ei creaza o piata de desfacere mare pentru pestele braconat!

Sunt perfect de acord cu tine ca se braconeaza intr-un stil barbar si nu doar in Delta ci si pe toate apele din tara! Iar pe deasupra dupa tot jaful care se face de catre localnici, vine ca si capac marea de turisti needucati care distrug tot ce se mai putea distruge!

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 31 Oct 2007, 14:59

PS: In urmatoarele 4 zile la Mila 23 credeti ca se mai poate prosti vreun peste!?
Pleaca niste prieteni maine dimineata si imi cereau sfaturi :?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 31 Oct 2007, 16:06

Armand scrie:PS: In urmatoarele 4 zile la Mila 23 credeti ca se mai poate prosti vreun peste!?
Pleaca niste prieteni maine dimineata si imi cereau sfaturi :?
sa ia microjiguri/minivoblere ptr biban si RNR-uri ptr stuk, in rest ceva carasi si somotei se mai pot pacali daca au inclinatii dastea

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 31 Oct 2007, 19:19

parintelle scrie:
@Alex : zici tu ca investitia e mai mare al Renel? deloc...ba chair ajung sa-si faca singuri
si zici de politie? sa interzica acumulatorii mari? ce sa faca?
alea se folosesc in general la apa mai adanca...daca braconezu o arunca daca se apropie careva de el CE FACI??? mai gasesti tu fieratania pe fundul dunarii?
Nu cred ca-si fac singuri lipovenii acumulatori de mare capacitate :lol:. Politistul n-ar trebui decat sa-i fileze pe aia cunoscuti ca braconieri, si sa-i salte cand ii prinde ca urca acumulatorii in lotca.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 31 Oct 2007, 19:44

Nu e asa de simplu,trebuie sa-l prinda in fapt,martori,etc.Din cate stiu nu sunt interzise acumulatoarele,asa ca pe ce motiv sa-l salte?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Scrie răspuns