ma mir cum mai respiri ......
srry off topic ... nu am reusit sa ajung anu asta in delta, si se pare ca a fost foarte bine .....

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
mai pune ceva sau inmulteste cu 2 sau 3 dupa caz ca sa ajungi la suma corecta a unei salupe cumsecade.parintelle scrie: rapidele cu motoare mari care consta spre 10000 de ioro???
Ce am spus eu era ca si parere personala si nu ca litera de lege.parintelle scrie:@armand: man, tu ai idee cat peste s-a braconat in delta? tu stii PE CE s-au ridicat pensiunile si pe ce s-au cumparat rapidele cu motoare mari care consta spre 10000 de ioro???
daca tu imi spui mie ca turistii mananca pestele braconat si ca tot turistii aia, "mitici", isi iau 20 de lansete si PRIND cat sa puna in pericol populatia piscicola....io imi dau demisia de onoare ....
![]()
cu motoarele sunt de acord, si cu alte lucruri pe care le-ai spus, dar cu astea 2 nu ...
sa ia microjiguri/minivoblere ptr biban si RNR-uri ptr stuk, in rest ceva carasi si somotei se mai pot pacali daca au inclinatii dasteaArmand scrie:PS: In urmatoarele 4 zile la Mila 23 credeti ca se mai poate prosti vreun peste!?
Pleaca niste prieteni maine dimineata si imi cereau sfaturi
Nu cred ca-si fac singuri lipovenii acumulatori de mare capacitateparintelle scrie:
@Alex : zici tu ca investitia e mai mare al Renel? deloc...ba chair ajung sa-si faca singuri
si zici de politie? sa interzica acumulatorii mari? ce sa faca?
alea se folosesc in general la apa mai adanca...daca braconezu o arunca daca se apropie careva de el CE FACI??? mai gasesti tu fieratania pe fundul dunarii?