Poti sa iei si twisterele cu tine.Adrien scrie:Fratilor dar de ce nu da nimeni si la salau?? De ce toata lumea da la stiuca? Eu ma gandeam sa-mi iau si twistere, are rost?
Tocmai am venit din Delta (cu o zi mai devreme decit estimam); zona Maliuc : canal Sontea, Fortuna, canal La ciobani (sau Ciobanica - ziceau unii), canal Ocolitor; 4 zile de pescuit; rezultate: 3 mirlite si o multime de bibani ; o mirlita (cea mai mare) a muscat la un twister verde glitter; celelalte 2 la oscilante; am incercat cu oscilante (para, paleasca,tzack, imitatie de solzi si alte vreo 4 tipuri), rotative (nimic dar colegii mei au luat bibani), spinnerbait (doar bibani - dar putini); de disperare am dat si cu vreo citeva voblere (dar putin); am facut febra musculara de atitea aruncari- de pe mal si din barca (2 zile);colac peste pupaza am ramas si cu masina impotmolita la 3 km de Maliuc ( a plouat Sambata si am impins la masina de aveam namol si in gura);
La aceeasi pensiune erau si citiva pescari din Iasi dar care nu au vazut stiuca la fata ( si am inteles ca au experienta la stiucarit in Delta) - ei au incercat si pe alte canala (gen Arhipencu) dar rezultatul a fost nul;
Adrien daca dai cu twister o sa te distrezi cu toti bibaneii din zona; poate in alta zona sa iei si ceva salau;
Fir intins!