Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ococi
utilizator constant
utilizator constant

Re: delta

Mesaj de ococi » 18 Oct 2007, 22:13

Adrien scrie:Fratilor dar de ce nu da nimeni si la salau?? De ce toata lumea da la stiuca? Eu ma gandeam sa-mi iau si twistere, are rost?
Poti sa iei si twisterele cu tine.
Tocmai am venit din Delta (cu o zi mai devreme decit estimam); zona Maliuc : canal Sontea, Fortuna, canal La ciobani (sau Ciobanica - ziceau unii), canal Ocolitor; 4 zile de pescuit; rezultate: 3 mirlite si o multime de bibani ; o mirlita (cea mai mare) a muscat la un twister verde glitter; celelalte 2 la oscilante; am incercat cu oscilante (para, paleasca,tzack, imitatie de solzi si alte vreo 4 tipuri), rotative (nimic dar colegii mei au luat bibani), spinnerbait (doar bibani - dar putini); de disperare am dat si cu vreo citeva voblere (dar putin); am facut febra musculara de atitea aruncari- de pe mal si din barca (2 zile);colac peste pupaza am ramas si cu masina impotmolita la 3 km de Maliuc ( a plouat Sambata si am impins la masina de aveam namol si in gura);
La aceeasi pensiune erau si citiva pescari din Iasi dar care nu au vazut stiuca la fata ( si am inteles ca au experienta la stiucarit in Delta) - ei au incercat si pe alte canala (gen Arhipencu) dar rezultatul a fost nul;
Adrien daca dai cu twister o sa te distrezi cu toti bibaneii din zona; poate in alta zona sa iei si ceva salau;

Fir intins!

Adrien
junior
junior

delta dunarii

Mesaj de Adrien » 22 Oct 2007, 11:35

Salut. M-am intors din Delta ieri seara tarziu. Am pescuit pe Uzlina, Isac, Gorgova, ceva canale si pe Dunare in aceeias zona. Am prins bibani multi si frumosi la twister si ceva avati in jur de kilogram. Stiuca n-am vazut-o la fata nici eu nici cei care au fost impreuna cu mine si din discutii nici un pescar care a pescuit in aceasta perioada in acea zona. Se zvonea ca s-ar prinde ceva marlita pe Lumina dar era prea departe si n-am fost. Nu se prindea nici la plase. Crapistii se pare ca au avut ceva mai mult succes. Lumea asteapta cu interes prima bruma.

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 22 Oct 2007, 11:40

multumim de info... nu sunt chiar bune , dar nici dezastruase nu sunt ... incet incet se lasa frigu si atunci fie ce-o fi tot tre sa mance cumatra :wink:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Oct 2007, 08:44

Asta noapte m-am intors din Delta de la Crisan, cu trei zile mai repede decat trebuia din cauza ploilor musonice din ultimele zile, insotite de vant puternic din nord.

Treaba nu sta prea bine. Toata vara au fost apele mici, ceea ce a facut sa se dezvolte in exces o alga care face apa sa fie verde la culoare. Mai exact verde-tulbure. Din cauza ca apa este opaca, pe unele lacuri nu este deloc bradis.

Ghiolurile pe care am fost:

- Bogdaproste - apa tulbure spre limpezire, bradis cazut la fund, ghiolul e intesat de plase. Nici un atac Doar niste bibi frumusei la iesirea din lac, pe canal;
- Trei Iezere - la fel;
- Ulasova - apa limpede, bradis. Conditii aparent ideale. Nici macar un atac de stiuca.
- Sistun - apa verde, opaca. Vizibilitatea maximum 10 cm. Nici o plasa (oare de ce ?!). Intrarea in lac este colmatata, apa avand 10-15 cm. Peste canci.
- Bulbera - la fel;
- Cuibul cu lebede - din spusele lipoveanului dezastru. Tot asa - apa verde si scazuta.
- In sfarsit Lumina - apa in curs de limpezire, chiar neagra in unele zone ale lacului, bradisul lipseste cu desavarsire. Din pacate sufocat de plase. Am prins o gramada de marlite cu taieturi de la plase (monofilament ?) sau cu solzii jupuiti. Totusi marlitele mancau cat sa faci partide distractive.

Dunarea - scazuta, apa destul de limpede (vizibilitate cam 0,5 m). Rapea cate un avatel ici colo. De salai n-am dat desi am incercat in punctele cheie din zona Crisan (gura canalului Caraorman, Lebada etc.)

Concluzia: subtire rau anul asta.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Oct 2007, 15:04

:shock: :shock: :shock:
aoleuu razvane,da sumbru mai este frate,iar eu mai am 3 ore pana plec.
acumaa,ce'o fi o fi,asta este,traim cu speranta :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Oct 2007, 15:30

Sigur. Ce-ar fi pescuitul fara speranta ?! :lol:

Fir intins !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 23 Oct 2007, 17:18

A trecut inca o saptamana excelenta pentru crapisti. Multe capturi si multi si-au depasit recordurile personale.
E de venit si saptamana asta.
Stiuca inca slab, salaul mai bine.
www.wilddanube.ro

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 24 Oct 2007, 11:45

Cineva pe la Mila 23 in weekendu asta?
Mie-mi place-n Delta!

refe
utilizator nou
utilizator nou

back from delta

Mesaj de refe » 24 Oct 2007, 14:32

Am fost in delta.... si m-am intors dezamagit.... putine stiuci/marlite in 4 zile....
la salau nu am dat... dar am prins bibani la lingura...
avat ..nu l-am vazut ...
am fost pe sulina pe dunarea veche....

poate o sa mearga mai tarziu ...acum nu trage stiuca... nu are dintii tari

hades
veteran
veteran

Re: back from delta

Mesaj de hades » 24 Oct 2007, 15:28

refe scrie:Am fost in delta.... si m-am intors dezamagit.... putine stiuci/marlite in 4 zile....
la salau nu am dat... dar am prins bibani la lingura...
avat ..nu l-am vazut ...
am fost pe sulina pe dunarea veche....

poate o sa mearga mai tarziu ...acum nu trage stiuca... nu are dintii tari
Unii mai norocosi au prins mai multe si mai mari..

Si o medie de 10 stiuci/marlite pe partida nu e putin...
Vezi si tu pe aci pe site ca altii nu au luat nici una :wink:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Scrie răspuns