Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nu trebuie sa fii un pic sarcastic chiar daca poate a fost vina mea ca nu m-am exprimat coerent.
Sa iti raspund la intrebari.Cand ziceam in paralel ma refeream ca lanseta care am luat-o cica special pentru somn va fi aruncata si lasata singurica langa mine iar cea destinata stiucii va fi folosita pentru a ma juca eu cu lingurita(sau altele unde sper sa ma ajuti tu cu sfaturi
) pana cand nenea somnu va pune botul la cealalta.
Lansetele sa fiu mai exacta sunt aproximativ urmatoarele :
pentru spinning Lanseta Daiwa Exceler Seabass 2,70m/40-120gr + Okuma CP 50
iar pt nenea somn : Ocean pilk Heavy 2.40/200-600 + Okuma longbow LB 80
De asta am cerut ajutor in legatura cu firele folosite in parte la fiecare /momelile care ar merge poate. Eu m-am mai uitat pe site-uri si in fiecare parte sunt pareri diferite de asta am zis ca poate aici unde este special pt Delta destinat acest topic voi afla cat de cat corect anumite detalii.
Sper ca te-am lamurit si ma poti ajuta cu aceste sfaturi si altele care crezi tu de cuviinta.
Multumesc.
Claudia
Sa iti raspund la intrebari.Cand ziceam in paralel ma refeream ca lanseta care am luat-o cica special pentru somn va fi aruncata si lasata singurica langa mine iar cea destinata stiucii va fi folosita pentru a ma juca eu cu lingurita(sau altele unde sper sa ma ajuti tu cu sfaturi

Lansetele sa fiu mai exacta sunt aproximativ urmatoarele :
pentru spinning Lanseta Daiwa Exceler Seabass 2,70m/40-120gr + Okuma CP 50
iar pt nenea somn : Ocean pilk Heavy 2.40/200-600 + Okuma longbow LB 80
De asta am cerut ajutor in legatura cu firele folosite in parte la fiecare /momelile care ar merge poate. Eu m-am mai uitat pe site-uri si in fiecare parte sunt pareri diferite de asta am zis ca poate aici unde este special pt Delta destinat acest topic voi afla cat de cat corect anumite detalii.
Sper ca te-am lamurit si ma poti ajuta cu aceste sfaturi si altele care crezi tu de cuviinta.
Multumesc.
Claudia
Acum sunt de-a dereptul impresionat! As vrea sa te ajut, in primul rand ca esti aproape de-o seama cu fica-mea(daca 1986 este anul nasterii) si chiar ai avea nevoie de niste sfaturi.Din pacate peste putine minute trebuie sa plec (este usor de ghicit unde) si nu cred ca mai am timp. De regula unde pescuiesti la somn este putin probabil sa gasesti si stiuca. Intre timp a raspuns si "rine" la o parte a problemei. Pentru pescuitul stationar la somn... claxon...plec...va rog daca se poate sa o ajutati voi ceilalti cititori ai forumului.Fir intins !
pentru stiuca ai avea nevoie de o lanseta mai usoara, in primul rand pt. ca nu trebuie sa-ti oboseasca mana, in al doilea pt. ca nu vanezi monstrii. deci, o lanseta care sa arunce maxim 30g (nu 120, cat spui ca arunca a ta!) si o mulineta marimea 2000, cu un fir de 0.22-0.25 ar fi mai mult decat suficient. ca naluci, linguri usoare, cateva twistere alb si galben fluo cu jiguri usoare sa ai la tine. minimal.
ia-ti si 2-3 rotative marimea 2-3, alb si galben fluo, pt. avat.
la somn, daca tot ai ditai lanseta, pune o momeala zdravana.
ia-ti si 2-3 rotative marimea 2-3, alb si galben fluo, pt. avat.
la somn, daca tot ai ditai lanseta, pune o momeala zdravana.
noutati delta dunarii
cipule de ce nu spui c-ai pescuit in fosta ferma.
cunosc foarte bine zona Maliucului...
cunosc foarte bine zona Maliucului...

noutati delta dunarii
sincer...nu-ti recomand.
daca ai relatii este treaba ta.altfel....
daca ai relatii este treaba ta.altfel....