Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescarel
senior
senior

Mesaj de pescarel » 18 Iul 2010, 22:51

nu merge prin Puiu! e plaur blocat chiar pe intrare... pe uinde ai fost? ca prin vatafu drumul e dificil...

caracal
junior
junior

Mesaj de caracal » 19 Iul 2010, 08:36

Cind vii pe Puiu,mai in dreapta de fosta intrare, printre niste salcii ,s-a facut alt drum.......e cam nasol,uita-te unde sunt semne pesalcii(crengute rupte si rosaturi de barca).
Respect!

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 19 Iul 2010, 09:06

pescarel scrie:nu merge prin Puiu! e plaur blocat chiar pe intrare... pe uinde ai fost? ca prin vatafu drumul e dificil...
Prin Vatafu am fost. Mergi pe Vatafu-Imputita pana dai intr-un lac care nu apare pe harta. Pana acolo treci printre cativa plauri care aproape blocheaza canalul. Pe penultimul treci pe sub niste rachita, te tragi de crengi, te impingi in plaur, te urci pe el, te urzici, injuri, aluneci in apa, injuri si te urci inapoi in barca. Ultima trecere e cea mai dificila, cobori pe plaur si tragi barca peste pe apa de 30 cm printre injuraturi de mama natura da ajungi direct in lacu necunoscut pe langa o salcie mai inalta. Pe urma vezi in dreapta ditai canalu si te gandesti ca drumu pe acolo ar fi fost mai usor (la intoarcere am vazut ca m-am gandit prost). Dupa aia tot inainte printre plauri ajungi la niste pelicani care incep sa faca caterinca de tine. Mergi in stanga si vezi ca drumu de pe harta catre Lumina nu mai exista. E uscat :D Cauti o alta intrare si te bagi prin niste ragalii pana in canalu mare care duce la Lumina.

Asta s-a intamplat acum cateva zile. S-ar putea sa nu mai mearga manevra acum daca a mai scazut apa.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 19 Iul 2010, 09:09

caracal scrie:Cind vii pe Puiu,mai in dreapta de fosta intrare, printre niste salcii ,s-a facut alt drum.......e cam nasol,uita-te unde sunt semne pesalcii(crengute rupte si rosaturi de barca).
Respect!
Partea proasta e ca risti sa te iei dupa semne care au ramas de cand era apa mai mare (carpe/ plastice legate de crengi) si sa ajungi sa te chinui sa impingi barca in spate ca n-ai unde sa o intorci. Sau daca te iei dupa crengute rupte sa o iei pe un drum pe care l-au gresit altii cu cateva ore inainte :lol:

caracal
junior
junior

Mesaj de caracal » 19 Iul 2010, 09:26

Au fost ieri prieteni de-ai mei,i-am ghidat prin telefon ,au trecut greu,dar au trecut!
Prin Vatafu n-o mai iau NICIODATA in viata asta......

pescarel
senior
senior

Mesaj de pescarel » 19 Iul 2010, 09:33

ba merge prin Vatafu exclusiv LA MOTOR. fara niciun centimetru de tras barca pe mal! nu e ok doar dupa semne, eu am invatat drumul (e dificil, trebuie maxima atentie) si gps-ul m-a scos din mizerie cand s-a schimbat configuratia malurilor de la vant. am fost saptamana trecuta, dar in ultima zi, din pricina scaderii apei, bucati mericele de plaur s-au cam blocat pe intrari si nu cred ca mai e ok dupa ce mai scade

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 19 Iul 2010, 09:49

dar macar a meritat? va fost rasplatita chinuiala? :roll:

caracal
junior
junior

Mesaj de caracal » 19 Iul 2010, 10:03

Pe Lumina stica mica si mult cautata,numai dimineata devreme.
Biban ca pe vremuri!

pescarel
senior
senior

Mesaj de pescarel » 20 Iul 2010, 11:48

stiuca ok, media 2kg, biban mare si ok. stiuca am gasit inclusiv intr-o repriza intre ora 12 si 14, pe canicula, deci... e splendid

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 20 Iul 2010, 15:50

Deci la stiuca si biban se confirma ce v-am zis
Acum va zic si de somn si salau incet incet si peste vreo 10 zile o sa incep sa va zic si de crap.

Cota Tulcea sub 300 la sfarsitul acestei saptamani.

Va mai zic de preturi
150 - cazare + masa
190 - barca cu motor si ghid
60 - barca la rame
www.wilddanube.ro

Scrie răspuns