Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 24 Mai 2010, 14:20

Am sa itzi ascult sfatul.... oricum e stilul meu preferat la stiuca. Zi-mi te rog cum sunt si bratele dunarii, daca e limpede apa si daca bate avatu..... Multumesc anticipat si Fir Intins!!!

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 26 Mai 2010, 12:22

Am fost pe Dunare zilelea astea, la Tulcea, pana la mila 36, apa e foarte tulbure, slabe sanse la avat.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 26 Mai 2010, 12:50

alexc scrie:Am fost pe Dunare zilelea astea, la Tulcea, pana la mila 36, apa e foarte tulbure, slabe sanse la avat.
Daca e tulbure apa , cauta avatul pe langa maluri o sa ai surprize placute :wink:
La noi inca e prohibitie :( ...

grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 26 Mai 2010, 22:47

Oricum mai am 2 sapt pana ajung..... sper sa se mai limpezeasca apele.... Daca am invatza sa respectam pestii nu ar mai fi nevoie de prohibitzie ca in alte state mai dezvoltate. Ma intreb cand o sa inteleaga capetele patrate de la Bucuresti ca fauna se distruge cu plasele nu cu lanseta, si cand o sa faca ceva in privintza asta. Intradevar nu se mai pune monofilament ziua, dar toate lacurile se umplu peste noapte :( Dar cred ca asta e pt alt subiect. Oricum va multumesc pentru informatzii!!!!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 27 Mai 2010, 08:24

nu mai fugiti de apa tulbure
nu asteptati sa se limpezeasca neaparat spre a pescui
eventual asteptati doar terminarea prohibitiei si apoi cautati somnul si salaul pe Dunarea tulbure
veti avea surprize placute cu siguranta
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 27 Mai 2010, 10:41

Daca am invatza sa respectam pestii nu ar mai fi nevoie de prohibitzie ca in alte state mai dezvoltate. Ma intreb cand o sa inteleaga capetele patrate de la Bucuresti ca fauna se distruge cu plasele nu cu lanseta, si cand o sa faca ceva in privintza asta. Intradevar nu se mai pune monofilament ziua, dar toate lacurile se umplu peste noapte :( Dar cred ca asta e pt alt subiect. Oricum va multumesc pentru informatzii!!!![/quote]

Respect fata de pesti pe la noi ? In plina prohibitia apele sunt pline de pescari ,de la rimari pana la mamaligari ...crezi ca cineva dintre ei elibereaza pestele prins ? chiar daca e sub dimensiune si mai ales ca e si prohibitie ? Mentalitatea ar trebui schimbata ,dar drastic ,si introdus niste amenzi usturatoare si condamnarea pe loc... :?

grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 27 Mai 2010, 14:21

Da ai dreptate cu amenzile..... desi eu cred ca aceste legi drastice ar trebui facute pt peste omorat si luat acasa nu pt pescuit. Iar cu asteptatu.... eu nu astept sa se limpezeasca apele..... astept doar sa ajung in tara :wink: Iar intrebarile le pun ca sa imi fac anumite strategii si sa stiu ce sa imi iau mai mult sau mai putin...... ca nu imi pot lua toate jucariile :lol: Fir intins va doresc!!!

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 02 Iun 2010, 18:51

Se deschide
www.wilddanube.ro

grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 03 Iun 2010, 07:15

Cum mai e dunarea? S-a mai limpezit? In balta mai bune botu domnisoara?

payti
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de payti » 04 Iun 2010, 11:34

intr o saptamana pec in delta, la sf. gheorghe, oare e ceva speranta cu apele astea??? :?

Scrie răspuns