Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Oricum mai am 2 sapt pana ajung..... sper sa se mai limpezeasca apele.... Daca am invatza sa respectam pestii nu ar mai fi nevoie de prohibitzie ca in alte state mai dezvoltate. Ma intreb cand o sa inteleaga capetele patrate de la Bucuresti ca fauna se distruge cu plasele nu cu lanseta, si cand o sa faca ceva in privintza asta. Intradevar nu se mai pune monofilament ziua, dar toate lacurile se umplu peste noapte
Dar cred ca asta e pt alt subiect. Oricum va multumesc pentru informatzii!!!!

Daca am invatza sa respectam pestii nu ar mai fi nevoie de prohibitzie ca in alte state mai dezvoltate. Ma intreb cand o sa inteleaga capetele patrate de la Bucuresti ca fauna se distruge cu plasele nu cu lanseta, si cand o sa faca ceva in privintza asta. Intradevar nu se mai pune monofilament ziua, dar toate lacurile se umplu peste noapte
Dar cred ca asta e pt alt subiect. Oricum va multumesc pentru informatzii!!!![/quote]
Respect fata de pesti pe la noi ? In plina prohibitia apele sunt pline de pescari ,de la rimari pana la mamaligari ...crezi ca cineva dintre ei elibereaza pestele prins ? chiar daca e sub dimensiune si mai ales ca e si prohibitie ? Mentalitatea ar trebui schimbata ,dar drastic ,si introdus niste amenzi usturatoare si condamnarea pe loc...

Respect fata de pesti pe la noi ? In plina prohibitia apele sunt pline de pescari ,de la rimari pana la mamaligari ...crezi ca cineva dintre ei elibereaza pestele prins ? chiar daca e sub dimensiune si mai ales ca e si prohibitie ? Mentalitatea ar trebui schimbata ,dar drastic ,si introdus niste amenzi usturatoare si condamnarea pe loc...

Da ai dreptate cu amenzile..... desi eu cred ca aceste legi drastice ar trebui facute pt peste omorat si luat acasa nu pt pescuit. Iar cu asteptatu.... eu nu astept sa se limpezeasca apele..... astept doar sa ajung in tara
Iar intrebarile le pun ca sa imi fac anumite strategii si sa stiu ce sa imi iau mai mult sau mai putin...... ca nu imi pot lua toate jucariile
Fir intins va doresc!!!

- wilddanube
- veteran