Neajlov - ultimile informatii?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ce inseamna super... ceva mai multe detalii... capturi, echipamente, eventual... locatiipupu scrie:Eu am avut duminica o partida super , cand apa e f.tulbure evitati zona impadurita si mai ales cautati mici baraje sau obstacole si pescuiti in aval de ele.
Numai bine...

Multam mult
Sanatate cat cuprinde... de la Doctoru
@ Sergione
Mai ales locatii!!!
mai nene, va spune omul unde sa dati, cum sa dati si voi vreti locatii si daca se poate cat mai exacte.....
Mergeti pe apa si incercati si cu siguranta prin perseverenta si experienta acumulata din incercari o sa reusiti singuri sa aveti si voi "partide super"
La mine partida super inseamna 20-30 cleni, multi dintre ei peste 500g si asta in 2-3 ore de pescuit.
Fir intins!!!
Mai ales locatii!!!
mai nene, va spune omul unde sa dati, cum sa dati si voi vreti locatii si daca se poate cat mai exacte.....
Mergeti pe apa si incercati si cu siguranta prin perseverenta si experienta acumulata din incercari o sa reusiti singuri sa aveti si voi "partide super"
La mine partida super inseamna 20-30 cleni, multi dintre ei peste 500g si asta in 2-3 ore de pescuit.
Fir intins!!!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lanseta Sonik sk4 ,mulineta Rapala SX3iul,textil 0.04 Quantum, voblere Dorado Alaska pe alb si Dawn runner. In privinta locurilor ai sa le gasesti si singur, si inca ceva nu fugii de vecinatatea satelor,cleanul mananca toate porcariile si pe cat e de sperios pe atat e de curios. Capturi ,unul peste kil ,sase buc 400-600gr si trei pana in 300gr.
numai bine...
numai bine...
-
- veteran
-
- veteran
Inca e tulburel dupa ploi, trebe insistat. Cleanul ataca orbeste- am luat unul la spinnerbait- iar stiuca rar. Va fi mai bine la limpezire...
http://img62.imageshack.us/img62/4172/image014nj.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/4172/image014nj.jpg
RX6 & Daiwa SS owner!