contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
colaps
- senior

Ciao la toata lumea,
Am avut placerea sa fac o mini-vizita in zona Suncuius si Vadu Crisului , cu aceasta ocazie am vazut si eu cum arata o apa numai buna de muscarit . Din pacate a fost foarte rapida vizita , a venit ploaia si am fugit ca un las

.Vreau sa intreb si eu daca mai sunt muscari care pescuiesc in zona asta , sa pot sa intreb si eu ce muste folositi , pe unde sa incerc etc .
p.s. am vazut un muscar ( ford nr. de cj - la suncuius ) da` nu am apucat sa intru in vorba cu el , e cumva de pe forumul nostru ?
Multumesc anticipat.
-
colaps
- senior

bun... nimeni nu muscareste in zona aia .
daca nu e nimeni se poate inchide .
merci.
-
MARIUS POPA
- veteran

nu te descuraja, poate nu a apucat toata lumea sa citeasca topicul!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
buntaro
- senior

dupa concursul Open Transilvania de anul asta cand s-a populat, crisul a fost braconat salbatec,peste inca mai este totusi,daca mergi cauta pestele pe locuri atipice,pe unde nu se pescuieste in general,poti avea surprize placute mia ales la lipan.
-
colaps
- senior

de braconat se braconeza super flexat. ieri erau niste "domni" pescuiau lejer la scobar , in zona iosia dincolo de pod . sunt foarte curios unde mama dreq is "domnii" care ar trebui sa ii amendeze ? avem 2 asoctiatii care elibereaza permise de pescuit , care sunt ocupate sa se dea in judecata si de muncit ZERO ! mergeti si controlati pe cris in zona orasului !!!