moara vlasiei
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
moara vlasiei
salut dati-mi si mie niste informatii despre balta asta pt ca sambata as face o partida acolo va multumesc
-
- utilizator nou
moara vlasiei
salut am fost sambata pe moara si va spun ca este peste acolo am luat la rama ciortan frumos cam 2,5 kg am vazut cum sa prins chiar langa mine crap romanesc la 5 kg cantarite la boaba de porumb si stiuca -nu mi-a venit sa cred- la rama. in rest buna balta la 50 RON
Danutz,
Cred ca din greseala ai postat pe site-ul de rapitori ,nu pe crap.ro.
Explica-mi si mie ce specie noua e "crapul romanesc" ca de cand sunt plecat de acasa nu mai sunt la curent cu noile specii aparute dupa "invalmaseala " din decembrie.
Seamana cumva cu crapul de care sunt pline apele americane,sau si asta e tot romanesc si nu stiu eu???
Fir intins,
Jean Scurtu
Cred ca din greseala ai postat pe site-ul de rapitori ,nu pe crap.ro.
Explica-mi si mie ce specie noua e "crapul romanesc" ca de cand sunt plecat de acasa nu mai sunt la curent cu noile specii aparute dupa "invalmaseala " din decembrie.
Seamana cumva cu crapul de care sunt pline apele americane,sau si asta e tot romanesc si nu stiu eu???
Fir intins,
Jean Scurtu
Jean, te asteptam cu placere in mioritica noastra patrie (sic) sa-ti prezentam noile mari realizari ale Partidului:
a) dusmanii de partid (salau, stiuca,somn, chiar si biban!!!) am reusit
sa-i stirpim.
b) baltile noastre curatate de dusmanii de partid colcaie de diversi crapi: chinezesti (cam bulangii ca nu se baga prea bine la bomba) si, spre surprinderea imperialistilor, crapi ROMINESTI (SA MURITI DE CIUDA!!!)
c) am reusit sa batem recordul mondial la taxe: mosule, daca te tine, baga o suta de para' si o sa prinzi treij'da'crapi in cinspe' ore!!!! te-am spart,nu!?
d) cum fac sa-mi iau o viza? (aproape serios
)
a) dusmanii de partid (salau, stiuca,somn, chiar si biban!!!) am reusit
sa-i stirpim.
b) baltile noastre curatate de dusmanii de partid colcaie de diversi crapi: chinezesti (cam bulangii ca nu se baga prea bine la bomba) si, spre surprinderea imperialistilor, crapi ROMINESTI (SA MURITI DE CIUDA!!!)
c) am reusit sa batem recordul mondial la taxe: mosule, daca te tine, baga o suta de para' si o sa prinzi treij'da'crapi in cinspe' ore!!!! te-am spart,nu!?
d) cum fac sa-mi iau o viza? (aproape serios