mila 23 in aprilie
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
mila 23 in aprilie
sal
ma duc de pe 9 aprilie la mila 23 pentru cateva zile.
n-am mai fost niciodata in delta in primavara
ce sa caut in perioada si zona asta?
Re: mila 23 in aprilie
asta ma intrebam si eu,ce naiba sa cauti acolo??gri scrie:sal

zona aia ar trebui ocolita de mai toti pescarii o lunga perioada de timp.
cine a mai fost stie si de ce..........
nu.gri scrie:incep sa ma sperii
a fost vreun cataclism la mila23?
n-am de ales, ma duc acolo ca acolo ma duc, dar acuma chiar sunt curios.. ce s-a intamplat la mila23?
genocid.
intodeauna ai de ales

tu dute si ai sa te convingi,nici eu nu am crezut la inceput.
majoritatea celor care merg in Delta,merg pt placerea de a pescui si de a se simti liberi in natura ,pt ca daca iti faci calcule cu cat te costa o iesire in Delta de vreo 5zile o sa manaci peste cumparat tot anul si iti mai raman si bani (sau iti faci concediul in strainate).adriand scrie:asa ca n-o fi dracu asa de negru!
Si eu am sa merg probabil in aprilie numai la rapitor dar pescuitul nu este legat doar de prinderea pestelui ci si de placerea in sine a pescuitului.
Sa auzim de bine.
Adrian
deci mergem pentru placerea de a pescui,dar cand vezi mizeria fizica,dar mai ales cea umana care colcaie in zona respectiva.........nu cred ca iti mai arde de pescuit,sau nu cred ca te mai simti asa de bine.
Re: mila 23 in aprilie
iti recomand calduros Dunarea cea frumos curgatoare, e primavara..apa se incalzeste..poti incerca la salau , la crap..si poti sa si prinzi..Delta? ce-i aia?gri scrie:sal

eu mi-am luat 8 zile de concediu, de pe 25 martie si voi baga cel putin 3 iesiri pe Dunare in speranta unor capturi. mai e putin

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...