mihailesti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
mihailesti
stie cineva care este situatia juridica a lacului de acumulare mihailesti ilfov(cine este administrator si care sunt, preturile practicate pentr-u o zi de pescuit) <<<sportiv:)>>>
-
- utilizator constant
am fost eu duminica( in gropile de la teghes) si n-am prins nimic, Argesul a mai scazut dar este inca f. tulbure si nu merge.
era un pescar cu vreo 8 lansete la pestisor da nu luase nimic.
taxa oricum trebuie platita(400.000), mai nou este concesionat pana la podul de fier de la Teghes. bataie de joc.
dupa baraj, pescar langa pescar, la sabioara, altceva nu am vazut.
era un pescar cu vreo 8 lansete la pestisor da nu luase nimic.
taxa oricum trebuie platita(400.000), mai nou este concesionat pana la podul de fier de la Teghes. bataie de joc.
dupa baraj, pescar langa pescar, la sabioara, altceva nu am vazut.
-
- utilizator constant
nu numai ca nu au facut nimic, da sa vezi cand te duci la pescuit si incep aia de la balastiere sa lucreze si vine apa mai neagra decat cafeaua.
injuri si pleci acasa sau te duci in Cismigiu sa pescuiesti, ca e acelasi lucru.
lacul asta era normal sa fie al A.G.V.P.S si as fi fost de acord sa platesc pe langa permis o taxa de 50-100.000 dar sa pot pescui in liniste.
ce ziceti de chestia asta???

injuri si pleci acasa sau te duci in Cismigiu sa pescuiesti, ca e acelasi lucru.
lacul asta era normal sa fie al A.G.V.P.S si as fi fost de acord sa platesc pe langa permis o taxa de 50-100.000 dar sa pot pescui in liniste.
ce ziceti de chestia asta???