Mihailesti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
-
- junior
"daca se schimba patronii permisul ramane valabil? sau e mai bine sa asteptam..."
- nu se schimba ca-s aceiasi de 3 ani si inca mai au ce sa scoata din lac.Eu am permis pe Mihailesti dar n-am fost anul asta decat o singura data la stationar , pe coada lacului vis-a-vis de insula.Am ajuns seara pe la ora 19, am nadit, lansat ...toate pe firul apei ... ca acolo sunt sanse mai bune....pe la 2.30 au venit cu taxa ( tot recuperatorii
si i-am calmat cu permisul ) .....trasaturi-nimic.....si dimineata....am vazut monturile (la propriu le-am vazut) pe uscat.In timpul noptii a scazut apa cu aproximatix 1-1,5m.
- nu se schimba ca-s aceiasi de 3 ani si inca mai au ce sa scoata din lac.Eu am permis pe Mihailesti dar n-am fost anul asta decat o singura data la stationar , pe coada lacului vis-a-vis de insula.Am ajuns seara pe la ora 19, am nadit, lansat ...toate pe firul apei ... ca acolo sunt sanse mai bune....pe la 2.30 au venit cu taxa ( tot recuperatorii

- costica_fishing
- veteran
-
- junior
@ dan - punctuatia asta ma omoara.Am fost doar o singura data pe Mihailesti anul acesta scopul fiind crap sau somn.La rapitor sunt novice, am mai incercat ca oricine la pestisor, la bucatica...de cand citesc forumul de la voi ... ma tot bate un gand sa ma duc la o partida de spinning ....teoretic am bagat eu ceva la cap, acum urmeaza practica.
In legatura cu permisul ... aici e putin mai delicat subiectul .... n-am dat nici un ban pe el ... am folosit ceva mai bun ... pila.
Din cate stiu eu noaptea dadeau voie la pescuit , iar despre barca .... aici nu sunt sigur...dar parca nu era voie.
@ costica - stai linistit am masina amfibie ...
In legatura cu permisul ... aici e putin mai delicat subiectul .... n-am dat nici un ban pe el ... am folosit ceva mai bun ... pila.
Din cate stiu eu noaptea dadeau voie la pescuit , iar despre barca .... aici nu sunt sigur...dar parca nu era voie.
@ costica - stai linistit am masina amfibie ...

-
- junior
-
- junior
-
- junior