mihailesti(la pietre)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
mihailesti(la pietre)
stie cineva daca am permis la oltenita pot sa pescuiesc la pietre la mihailesti fiindca nu cred ca cineva poate sa concesioneze un rau .barajul a fost concesionat era si normal.
Pescarul inrait
-
- veteran
-
- veteran
-
- utilizator nou
Da-mi voie sa te contrazic!cristescu richard scrie:teoretic nu poti pescui la pietre cu perm. de oltenita pt.ca anul acesta nu s-a tiparit vinieta.
practic poti ca nu controleaza nimeni
apartine celopr de la as. Diana Buc. (agvps)
Teoretic SE POATE pescui le pietre cu permis de Oltenita(sau orice alt judet) tocmai pentru ca nu s-a tiparit vinieta

Din nou teoretic, NU SE POATE pescui la pietre deoarece estre prea aproape de baraj si nu ai voie!
Acum PRACTIC, du-te linistit si pescuieste insa nu iti fa prea mari sperante deoarece e super braconata apa.
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Armand scrie:Da-mi voie sa te contrazic!cristescu richard scrie:teoretic nu poti pescui la pietre cu perm. de oltenita pt.ca anul acesta nu s-a tiparit vinieta.
practic poti ca nu controleaza nimeni
apartine celopr de la as. Diana Buc. (agvps)
Teoretic SE POATE pescui le pietre cu permis de Oltenita(sau orice alt judet) tocmai pentru ca nu s-a tiparit vinieta![]()
Din nou teoretic, NU SE POATE pescui la pietre deoarece estre prea aproape de baraj si nu ai voie!
Acum PRACTIC, du-te linistit si pescuieste insa nu iti fa prea mari sperante deoarece e super braconata apa.
Subscriu!!
Vezi poate agati vreo ancora a baietilor care dau cu joarda pe acolo...

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.