Matita

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dr.pike
Moderator
Moderator

Matita

Mesaj de dr.pike » 16 Oct 2006, 18:36

Salut! Saptamana viitoare plec cateva zile la Matita. Stie cineva in zona ceva locuri faine de biban si salau? O sa stam o saptamana, si cred ca dupa 3-4 zile ne vom plictisi de stiuca. Eu oricum am in plan si o bibaniada, de aceea, daca credeti ca ma puteti ajuta careva din voi, va rog faceti-o. Multumesc

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 16 Oct 2006, 19:07

Salut Dr. Pike ! N-as fi atit de sigur ca o sa te saturi de stiuca...., dar poate stii tu ceva ce eu nu stiu..Si eu voi fi in Mila 23 saptamina viitoare . Salau cam greu de gasit acolo.., dar daca ai motorizare te poti plimba pina la canalul Tatanir de pe Chilia , Intinsura Duarii Vechi , Canalul Caraorman , Mila 8 de pe Sulina...Cit despre biban..., hai la-so in fasola ca-l gasesti in aproape toate japsele si japotinele cu confluente de pe lacul Dracului, Argintiu, Lung, Merhei etc.... Doar esti profesor la bibi pe Alesd , nu????
Hai ca stiu....

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 16 Oct 2006, 19:33

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=2882

:lol:
ia pescuieste doctore in zona asta da te rog sa pescuiesti pana o sa-ti cada mana de durere de cati pesti o sa prinzi(situk,salau somni matusalemici crescutzi de concesionar cu paine&sare) :lol: .....nu uita apropo sa ne zici si noua pe forum ce ai prins pe zona asta fara sa-i faci reclama unuia sau altuia....sa ne zici si noua asa ca un cetatzean al Tarii Romanesti ,de mare valoare ,cum ai fost tu in Delta lui DAN_ube alias RADU_utza si ce ai prins tu...... :lol:
Fir intins!
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 17 Oct 2006, 09:27

Muskloiule, chiar acolo merg :D:D:D. Da jur ca daca il vad pe domnu' de care pomeneai nu-l salut :twisted:

Doctore, multam de sfaturi. O sa tin cont de ele. Cat despre profesoratul meu pe Alesd, as zice ca sunt mai degraba profesor la degustarile ce se fac la motel dupa cate o partida de pescuit :D Chiar maestru :D:D:D

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 17 Oct 2006, 13:19

Care-i hentzu dl. muskloiu ????, ca zau nu inteleg..., eu nu umblu acolo la pescuit.., nu platesc nici la raduta, nici la Danube...si alte caprioare..., pur si simplu dr. Pike vrea sa mearga acolo, iar eu i-am zis doua vorbe.
Stiuca se prinde si in alta parte, decit sa-mi rup mana platind taxa, taxe si iar taxe...
Dar, despre ce este vorba in mesajul tau...???, ca zau nu inteleg??!!!!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 17 Oct 2006, 16:13

Hai ma' baieti ca nu e cazul sa va suparati sau sa va luati la cearta :). Am decis sa mergem la Matita in urma votului (suntem 16 care mergem). Cum in general practicam c&r nu este o problema cu zona lui Raduta :)...insa ideea era sa mergem intr-un loc cu stiuci serioase...ca in primavara am prins (si eliberat) cateva sute (!!!) de stiuci, dar foarte putine din ele treceau de 3 kile si, de aceea, pentru toamna am decis sa optam pentru calitate nu pentru cantitate :twisted:
Muskloiu, promit ca imediat cum revin postez pe rapitori.ro pozele cu stiuci! Sper sa am ce posta:)

Scrie răspuns