Mata Radeanu - Galati

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
RipKid
utilizator constant
utilizator constant

Mata Radeanu - Galati

Mesaj de RipKid » 05 Sep 2010, 16:00

Salutare tuturor .

As vrea sa fac o escapada pe aceasta balta mai sus mentionata si as avea nevoie de cateva informatii pe care n-as fi reusit sa le gasesc pe google . Tin sa precizez ca vreau sa pescuiesc exclusiv la rapitor , in principal la stiuca si salau . Am fost si anul trecut de 1 mai , dar datorita circumstantelor nefavorabile a trebuit sa scurtam drastic partida de la 5 zile la jumatate de zi . Am si prins o vreme de rahat care ne-a pus capac . Am scapat salau la 3-4 kg estimat din ochi , am prins cativa bibani amarati si cam atat in 3-4 ore de pescuit . Am mai vazut stiuca la 5 kg prinsa la pestisor , cativa strapazani mici tot la pestisor si la oscilanta si cam atat .

As avea nevoie de niste informatii privind naluci folosite de dumneavoastra , de cei care au pescuit pe aceste balti , de informatii auzite , mai bine zis tot ce stiti despre aceste balti .

Cu stima ,
Razvan S.

peter_malachi
junior
junior

naluci care merg la mata radeanu

Mesaj de peter_malachi » 23 Sep 2010, 17:46

twistere: Proton Shad - Red Head 9cm
Kopyto Pearl/Glitter/Fluo 8cm
merg bine la salau stiuca si biban in Prut si baltile Prutului,poti comanda de pe xxx.ro vreo 9 ron cate 4 bucati

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 23 Sep 2010, 19:15

De ce nu incerci la Dunare, la linguri oscilante sau rotative? Despre salau la Dunare nu prea ma pot pronunta anul acesta pentru ca nu am informatii, dar stiuca o gasesti cam peste tot (inclusiv avatul), mai ales in zonele cu apa mai putin adanca la mal. Incearca traseul Buzau - Ianca - Bordei Verde - Stancuta si odat ajuns te orientezi la fata locului in functie de configuratia malului. Fir intins!

Scrie răspuns