Mariuta,Gostilele

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
liviu_v
senior
senior

Mariuta,Gostilele

Mesaj de liviu_v » 08 Mai 2006, 13:35

A fost cineva anul acesta la pescuit in zona? As vrea sa fac o vizita saptamana viitoare si ma gandeam ca poate sa imi dea cineva ceva informati sau sfaturi !

Multumesc!

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 08 Mai 2006, 15:56

vezi MP
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 08 Mai 2006, 17:38

Poate ne zici si noua ceva informatii sau macar pe privat :D si eu sunt curios care mai e treaba.Am fost prin martie pe Gostilele,mai mult am vaslit decat sa dau la peste :D

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 09 Mai 2006, 12:02

Uite copiez aici ce i-am trimis lui liviu. Nu e cine stie ce, dar pot raspunde daca stiu la intrebari punctuale.
Am mai fost eu pe Gostilele

Taxa e 30 lei.

Prinzi salau, biban, stiuca (in ordinea frecventei la mine). Pestii pe care i-am prins anul asta nu au fost de talie mare, in general in jurul dimensiunii legale (si in sus dar mai mult in jos).

In perioada asta e multa vegetatie pe la mal, in majoritatea zonelor. Apa a scazut mult,a cum parca a inceput sa creasca.

Arma no. 1 a ramas siliconul. Sincer, nu prea am incercat cu altceva :) :)

Mihai
Referitor la locuri: in general vaslesc in locurile unde am vazut pescari prinzand datile anterioare :) Dupa observatiile mele, unul din cele mai frecventate locuri este exact vis-a-vsi de debarcader in golfulet si imediat dupa coltul din stanga. Probabil ca sunt pescari ca si mine care nu pot sa stea pe apa o zi intreaga ci numai cateva ore dupa servici, dupa o tura prin carfur sau dupa ce au avut niste drilluit scamele de pe covor cu aspiratorul :).

Referitor la talia pestilor: din cate stiu salaul este in post acum, ori depune ori pazeste icrele depuse. In general acum se prind exemplarele ori pubere ori tinere si iresponsabile care nu pazesc ponta :)

Cam asta ar fi. Mai sunt pescari care sa impartaseasca?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 14 Mai 2006, 11:17

Am fost ieri pe Gostilele (14.05), o zi superba de pescuit, apa scazuta (ptr.cei ce cunosc balta- oglinda apei este la cca 1-2 m fata de linia stufului), peste : strapi, bibi. Totusi ziua de pescuit a fost salvata de cativa bibani de 500-600 grame ce au salvat ziua de pescuit. Capturi notabile nu am vazut sa se fi facut! ( mai erau vreo 5 barci pe apa).

Scrie răspuns