A fost cineva anul acesta la pescuit in zona? As vrea sa fac o vizita saptamana viitoare si ma gandeam ca poate sa imi dea cineva ceva informati sau sfaturi !
Multumesc!
Mariuta,Gostilele
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
- mihaimircea
- veteran
Uite copiez aici ce i-am trimis lui liviu. Nu e cine stie ce, dar pot raspunde daca stiu la intrebari punctuale.
Dupa observatiile mele, unul din cele mai frecventate locuri este exact vis-a-vsi de debarcader in golfulet si imediat dupa coltul din stanga. Probabil ca sunt pescari ca si mine care nu pot sa stea pe apa o zi intreaga ci numai cateva ore dupa servici, dupa o tura prin carfur sau dupa ce au avut niste drilluit scamele de pe covor cu aspiratorul
.
Referitor la talia pestilor: din cate stiu salaul este in post acum, ori depune ori pazeste icrele depuse. In general acum se prind exemplarele ori pubere ori tinere si iresponsabile care nu pazesc ponta
Cam asta ar fi. Mai sunt pescari care sa impartaseasca?
Referitor la locuri: in general vaslesc in locurile unde am vazut pescari prinzand datile anterioareAm mai fost eu pe Gostilele
Taxa e 30 lei.
Prinzi salau, biban, stiuca (in ordinea frecventei la mine). Pestii pe care i-am prins anul asta nu au fost de talie mare, in general in jurul dimensiunii legale (si in sus dar mai mult in jos).
In perioada asta e multa vegetatie pe la mal, in majoritatea zonelor. Apa a scazut mult,a cum parca a inceput sa creasca.
Arma no. 1 a ramas siliconul. Sincer, nu prea am incercat cu altceva![]()
Mihai

Referitor la talia pestilor: din cate stiu salaul este in post acum, ori depune ori pazeste icrele depuse. In general acum se prind exemplarele ori pubere ori tinere si iresponsabile care nu pazesc ponta

Cam asta ar fi. Mai sunt pescari care sa impartaseasca?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Am fost ieri pe Gostilele (14.05), o zi superba de pescuit, apa scazuta (ptr.cei ce cunosc balta- oglinda apei este la cca 1-2 m fata de linia stufului), peste : strapi, bibi. Totusi ziua de pescuit a fost salvata de cativa bibani de 500-600 grame ce au salvat ziua de pescuit. Capturi notabile nu am vazut sa se fi facut! ( mai erau vreo 5 barci pe apa).