Mariuta - bibani, salau, chinezi (japca)

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Striper
veteran
veteran

Mariuta - bibani, salau, chinezi (japca)

Mesaj de Striper » 08 Dec 2010, 11:24

La Mariuta, ca si la alte balti, apa scazuta pentru navodire, pestele adunat intr-un singur loc. Bibani, mari ce-i drept si strapazani, la barajul cu Mataraua. Balta costa 30 de lei.

Doua masini care se dadeau pescari sportivi, au vazut ca nu prind nimic, asa ca au inlocuit twisterele cu ancorele plumbuite:

Doi fomisti intr-un cotet Ford Ranger alb cu nr. IF 03 VDC si doi sparti de foame dintr-un Logan Break de firma - Servicii Profesionale de Curatenie cu nr. B 75 AWM, au luat la japca niste novaci de toata frumusetea. Asta dupa ce paznicul ne-a atentionat sa nu ii agatam chinezul... :lol:

CONCLUZIA? Daca va place sa dati la japca, mergeti la Mariuta. Platiti 30 de lei si plecati cu portbagajul plin de chinezi. Sau cativa bibani si strapazani, ca mine, daca sunteti fraieri (tot ca mine) si o ardeti sportivi.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 08 Dec 2010, 11:26

:D
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 08 Dec 2010, 11:57

Dar nu stiu ce te mira. Pe baltile din zona aia gen hagiesti, matara, mariuta, asa se procedeaza in fiecare an cand se scade apa. Si eu am fost anul trecut la hagiesti si dadeam dupa strapi si jepcarii nu aveau loc de mine..Am plecat sa nu iasa cu incidente..

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 08 Dec 2010, 11:58

Chinezii vin cu valiza cu tot ? :roll:

Lasand gluma la o parte, balta e privata .Daca patronul inghite hotia (ptr ca asta e furt) e si vina lui !

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 08 Dec 2010, 12:29

ANDREI RIGA scrie:Chinezii vin cu valiza cu tot ? :roll:

Lasand gluma la o parte, balta e privata .Daca patronul inghite hotia (ptr ca asta e furt) e si vina lui !
Pai tocmai de asta am si zis si recomandat, cine doreste sa dea la japca, acolo sa se duca. Daca accepta patronul, sa fie sanatos. Si eu am agatat cu jigul, dar au scapat, 2 chinezi. Iti dai seama ce paguba au facut aia cu ancorele lor... Numai eu am vazut vreo 5-6 pesti cat piciorul, care depaseau cred 10 kg/bucata.

Poate mai rau este faptul ca cei care dadeau initial dupa salau, au schimbat momeala cu ancora, cand au vazut ca aia din Ford prindeau unul dupa altul. M-am gandit putin ca-mi pare rau ca nu am si eu o ancora lestata, dar mi-a trecut repede si am plecat sictirit si scarbit :evil:

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 08 Dec 2010, 12:29

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 09 Dec 2010, 16:32

Pe balta privata, cu acordul patronului ... sa fie sanatos

Striper
veteran
veteran

Mesaj de Striper » 09 Dec 2010, 16:34

Oricum, s-a dus pe copca si Mariuta. Azi navodeau baietii oficial, deci au luat cat au apucat... Acum ia patronul ca lumea.

Subiect inchis si cu Mariuta. Alte propuneri pt salau are cineva? Chiar daca vine gerul si zapada... :cry:

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 09 Dec 2010, 18:28

Fundulea-piscicola

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 09 Dec 2010, 20:28

Biban scrie:Fundulea-piscicola
fundulea - piscicola...???...nu am fost pe acolo...dar din ce am auzit.... :lol: :lol: :lol: ......salaul este foarte rarut...

Scrie răspuns