Mai este stiuca pe 23 august Riviera?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cipic
veteran
veteran

Mai este stiuca pe 23 august Riviera?

Mesaj de cipic » 07 Ian 2007, 13:58

am intrat pe un alt site de pescuit si spuneau ca au fost pe acesta balta si cica au prins stiuci de 2,3 kile si unu cica a vazut stiuca de 5 kile prinsa de alt pescar!Altii iti spuneau ca nu mai este peste in aceasta balta sau unii spun ca nu te lasa deloc sa pescuiesti!Care ati fost pe balta asta lasa-ti si voi un mesaj si spune-ti cam cum se prezinta si care e taxa!

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 20 Ian 2007, 19:25

Io stiu ca este interzis pescuitu' pe riviera...la cat bradis are si la cata babusca si oblete exista acolo, se prea poate sa fie stiuca mare...ai de grija daca mergi, te pot amenda jandarmii de la sect 2, iar daca iei vreun peste, elibereaza'l imediat...canalizarea de la riviera, acolo se duce :lol:
Ce i'ar prii lacului, ca atunci cand venim de la pescuit, in cazu' in care am prins, sa eliberam cateva marlite...multi au facut asta pe riviera, ior sau tineretului si se vede...
ÃŽmi plac peştele...

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 22 Ian 2007, 17:12

nu stiu ce sa zic,poate la primavara o sa ma duc sa tatonez terenul sa vad despre ce e vb!Am auzit si eu de jandarmii astia dar ce-i care mi-au spus de ei ziceau ca sunt usor de mituit (Unii) si ca te lasa sa pescuiesti doar cat sunt ei in tura!vedem la primavara ce e acolo!

Scrie răspuns