Mai este stiuca pe 23 august Riviera?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Mai este stiuca pe 23 august Riviera?
am intrat pe un alt site de pescuit si spuneau ca au fost pe acesta balta si cica au prins stiuci de 2,3 kile si unu cica a vazut stiuca de 5 kile prinsa de alt pescar!Altii iti spuneau ca nu mai este peste in aceasta balta sau unii spun ca nu te lasa deloc sa pescuiesti!Care ati fost pe balta asta lasa-ti si voi un mesaj si spune-ti cam cum se prezinta si care e taxa!
- exu...
- utilizator constant
Io stiu ca este interzis pescuitu' pe riviera...la cat bradis are si la cata babusca si oblete exista acolo, se prea poate sa fie stiuca mare...ai de grija daca mergi, te pot amenda jandarmii de la sect 2, iar daca iei vreun peste, elibereaza'l imediat...canalizarea de la riviera, acolo se duce
Ce i'ar prii lacului, ca atunci cand venim de la pescuit, in cazu' in care am prins, sa eliberam cateva marlite...multi au facut asta pe riviera, ior sau tineretului si se vede...

Ce i'ar prii lacului, ca atunci cand venim de la pescuit, in cazu' in care am prins, sa eliberam cateva marlite...multi au facut asta pe riviera, ior sau tineretului si se vede...
ÃŽmi plac peştele...