mai este rapitor pe bratul mort....?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
mai este rapitor pe bratul mort....?
avand in vedere vremea ma gandesc sa ma duc la o partida in zona golaestului....a mai fost careva in ultimul timp?daca da poate imi spune si mie cum mai este pe acolo....merci si fire intinse!
La Golaesti am fost la stationar. E ceva timp de cand nu am mai fost...dar cand mergeam, mai ales spre toamna, prindeam, uneori, foarte mult biban la pluta.
Locuri bune sunt inspre Gradinari, apa adanca si curata...
Off topic.. Daca tu esti cel din avatar, s-ar putea sa fi fost colegi de facultate... Eu am terminat ETC in 2000, sectia Electronica Aplicata
Locuri bune sunt inspre Gradinari, apa adanca si curata...
Off topic.. Daca tu esti cel din avatar, s-ar putea sa fi fost colegi de facultate... Eu am terminat ETC in 2000, sectia Electronica Aplicata

sal
posibil....sa fi fost colegi;vezi ca ai mp.da eu sunt cel din avatar;merci pt mesaj.daca nu pot sa ma duc pe prut am sa trag o fuga in weekend prin locurile alea sa vad ce mai este.... numai bine si fir intins
Cu masina (exista si maxi-taxi) mergi spre Ungheni si de la intersectie de la Manzatesti o iei pe drumul din stanga.... pana la Golaesti...ciprian ungureanu scrie:cum se ajunge pe bratul mort de la golaesti ?
multumesc
Acolo am un brat al Jijiei chiar inainte de intrare in sat , pe partea dreapta, dar nu prea se merita de incercat acolo.. e braconat la greu... Imediat ce intri in sat pe undeva inspre dreapta este un drum ce ajunge la cimitir... Treci prin cimitir si mergi spre Gradinari. De-acolo ai sa vezi brate ale jijiei moarte prin care totusi, intra o parte a jijiei curgatoare...
Este si drum sa ajungi direct cu masina , dar nu stiu pe unde exact...
buna
tocmai am vorbit cu un amic care a mers toata vara pe bratul mort al jijiei tocmai din acest motiv:ca e MOCA;el prinde caras si ocazional biban;weekendul asta a mers slabut,asa mi-a spus;oricum politia de frontiera te lasa in pace....