Doamne ajuta!
Mai avem ceva bun pe langa Bucuresti, o balta valabila ceva?
Fratilor nu imi vine sa cred ce imi vad ochii!!!...au anihilat si balta de la Cernica (am aflat tot de pe forum)...ne-a mai ramas ceva???????ceva balta pe langa Bucuresti???
Iertare
Mai avem ceva bun pe langa Bucuresti, o balta valabila ceva?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
- george.
- junior
Re: Mai avem ceva bun pe langa Bucuresti, o balta valabila c
hmm ceva bun si mai ieftin nu.....din pacate.In schimb iti recomand cu caldura Mihailesti daca ai 400 mii pe zi.Salau si somn la greu.Acum nu prea se prinde ca a fost apa crescuta.Am un prieten care sta chiar pe malul baltii sa zic, in satul Posta.A prins frecvent somni mari la coropisnita noaptea.
-
- utilizator nou
-
- veteran
Dup Cernica e de domeniul trecutului!!!! Nush ce domn bine voitor are o ideee cam ciudata...VREA CA, CRAPUL DIN CERNICA SA AJUNGA CAT OMU' !! ITZI RECOMAND BRANESTI 1... am fost azi si am luat 5 kg de crocantei(krasi k palma), iar un prieten cu care am fost a luat, cand sa plecam un romanesc la 4kg.... taxa 30...daca mai sti balti mai bune anunta-ma te rog!!
PRIN ACESTA POSTARE PE FORUM NU FAC RECLAMA ASCUNSA
PRIN ACESTA POSTARE PE FORUM NU FAC RECLAMA ASCUNSA
Dan, nu ar fi mai bine sa schimbi titlul sectiunii asteia in "Locuri, balti de pescuit sportiv LA RAPITORI" iar cei care vor sa scrie de crap, sa o faca in Cafenea, sau, si mai bine, intr-o sectiune speciala, in care cand intrii sa iti apara un warning: "Atentie, aceasta sectiune contine limbaj "de pajnic" ce poate pune in pericol buna dvs dispozitie de rapitorist convins" 

-
- veteran