Ma fratilor oare Somesul ? salai ?stiuci? stie careva ceva?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ma fratilor oare Somesul ? salai ?stiuci? stie careva ceva?
Fratilor!!!! Somes? sau Mures?ceva bunici flamanzi? (salau stiuca)e anul 2009 si au mai crescut un an dar ma tot gandesc oare unde?.......pana una alta maine ma duc pe Somes sa incerk ceva va tin la curent ,pana atunci ramane intrebarea mai sant oare? sau.....visam frumos
- Petru B.GD.N
- senior
salut sebi. Duminica trecuta, in zona baia mare, somesul era inghetat in unele locuri din mal in mal, doua straturi de gheata. Nu cred sa reusesti ceva la spin, mai ales ca zilele astea sa mai topit un pic gheata, cre` ca e un haos total pe rau.
Mai sunt salai, dar acum nu sunt acoperiti numai de apa, ci si de gheata.
Mai sunt salai, dar acum nu sunt acoperiti numai de apa, ci si de gheata.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
da...
Fratilor e nasoala rau de tot am fost azi pe Mures nimik nimik....mai erau si la stationar se plangeau si ei ca nici macar un atac nimik ....sincer nu stiu ce sa mai zic in schimb un amik de al meu pe o balta langa mures a prins la o copca o stiucuta 1kg si ceva nu mult peste in rest toata lumea se plange.... oare
,,ASOCIATIA,,
mai poluleaza sau ia bani si gata?ar fii interesant de aflat ce face asociatia cu bani stransi de la cei ce au permis hmmm tare interesant ar fii fir intins mai pove

- Ionut Petrea
- veteran
Ca sa nu fac un topic de aiurea,numai pt o intrebare,am sa postez aici-cu scuzele de rigoare pt ca sunt cam off-topic-.Am si eu o curiozitate:salaul merge la twister in perioada aceasta?Intreb pt ca nu am pescuit la salau niciodata in perioada asta,dar ma mananca tare sa incerc,pe o portiune de rau care nu e inghetata si care are cam 15 metri adancime.Raul vizat este Siretul,la varsarea canalului de fuga de la Adjudul Vechi.Din experienta voasta ce imi puteti spune?
Inca odata,scuze pt off-topic
Inca odata,scuze pt off-topic
Intotdeauna C&R