Ma fratilor oare Somesul ? salai ?stiuci? stie careva ceva?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiucj
utilizator nou
utilizator nou

Ma fratilor oare Somesul ? salai ?stiuci? stie careva ceva?

Mesaj de ovidiucj » 16 Ian 2009, 21:05

Fratilor!!!! Somes? sau Mures?ceva bunici flamanzi? (salau stiuca)e anul 2009 si au mai crescut un an dar ma tot gandesc oare unde?.......pana una alta maine ma duc pe Somes sa incerk ceva va tin la curent ,pana atunci ramane intrebarea mai sant oare? sau.....visam frumos

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 16 Ian 2009, 22:38

salut sebi. Duminica trecuta, in zona baia mare, somesul era inghetat in unele locuri din mal in mal, doua straturi de gheata. Nu cred sa reusesti ceva la spin, mai ales ca zilele astea sa mai topit un pic gheata, cre` ca e un haos total pe rau.

Mai sunt salai, dar acum nu sunt acoperiti numai de apa, ci si de gheata.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 17 Ian 2009, 14:11

Pe somes cred ca mai sunt salai si stiuci da ceva mai rar, predomina mai mult avatul

Numa bine
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

ovidiucj
utilizator nou
utilizator nou

da...

Mesaj de ovidiucj » 17 Ian 2009, 20:19

Fratilor e nasoala rau de tot am fost azi pe Mures nimik nimik....mai erau si la stationar se plangeau si ei ca nici macar un atac nimik ....sincer nu stiu ce sa mai zic in schimb un amik de al meu pe o balta langa mures a prins la o copca o stiucuta 1kg si ceva nu mult peste in rest toata lumea se plange.... oare :evil: ,,ASOCIATIA,, :evil: mai poluleaza sau ia bani si gata?ar fii interesant de aflat ce face asociatia cu bani stransi de la cei ce au permis hmmm tare interesant ar fii fir intins mai pove

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 18 Ian 2009, 22:08

Ca sa nu fac un topic de aiurea,numai pt o intrebare,am sa postez aici-cu scuzele de rigoare pt ca sunt cam off-topic-.Am si eu o curiozitate:salaul merge la twister in perioada aceasta?Intreb pt ca nu am pescuit la salau niciodata in perioada asta,dar ma mananca tare sa incerc,pe o portiune de rau care nu e inghetata si care are cam 15 metri adancime.Raul vizat este Siretul,la varsarea canalului de fuga de la Adjudul Vechi.Din experienta voasta ce imi puteti spune?
Inca odata,scuze pt off-topic
Intotdeauna C&R

ovidiucj
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ovidiucj » 19 Ian 2009, 17:52

Daca este te asigur ce vei prinde ......fir intins si astept sa vedem ce ai facut....oricum minim jig sabot 14 ....

Scrie răspuns