ma duc pe dunare la noapte dati-mi un sfat va rog
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
ma duc pe dunare la noapte dati-mi un sfat va rog
fratiii mei pescari dupa o saptamana de munca am hotarat sa plec la noapte (adica azi joi spre vineri) pe la 1;30 fiindca plec din bucuresti cu bicicleta pana la km 448 adica in dreptul comunei cascioarele-greaca.va rog daca a mai fost cineva pe la dunare indiferent unde ( la giurgiu,oltenita) cum mai merge pe dunare acum fiindca eu nu am mai fost cam din august .multumes canticipat.
Pescarul inrait
-
- senior
Cu bicicleta???Pai in primul rand ai nevoie,acum,de haine groase peste noapte,este destul de frig.Apoi restul bagajului,bete,momeala,trusa de scule(lingurite,twistere,woblere etc),lanterna,felinar,un toporas mic si multe altele ....In alta ordine de idei,musca destul de bine salaul,la guvid,chiar si somnul mai este activ,poti sa-l incerci peste noapte cu un buchet de rame negre,o broasca sau un pestisor.Fir intins si ...sa-ti fie noaptea scurta!! 

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
-
- junior
- costica_fishing
- veteran
Salut!
In primul rand pentru faptul ca bagi 100 de km cu bicicleta pentru o partida de pescuit trebuie sa iti spun :RESPEKT!
Acum....
Vezi ca WE asta o sa fie frig cu draci si o sa mai si ploua deci iti trebuie musai echipament impermeabil si haine groase!
Sincer nu vad cum o sa poti sta peste noapte doar cu echipamentul pe care il poti baga in rucsak dar presupun ca ai mai facut asta!
in ceea ce priveste pescuitul iar e o mica-mare problema...dunarea scade, deocamdata mai incet insa o sa vina si o scadere mai accentuata, ceea ce o sa ii cam supere pe domnii pesti.
In ceea ce priveste pescuitul...nu stiu ce sa iti zic, in fuctie de zona si de conformatia malului poti sa prinzi cam orice. singurele conditii sunt ca EL sa vrea sa manance si tu sa ii prezinti momeala unde trebuie!
In primul rand pentru faptul ca bagi 100 de km cu bicicleta pentru o partida de pescuit trebuie sa iti spun :RESPEKT!
Acum....
Vezi ca WE asta o sa fie frig cu draci si o sa mai si ploua deci iti trebuie musai echipament impermeabil si haine groase!
Sincer nu vad cum o sa poti sta peste noapte doar cu echipamentul pe care il poti baga in rucsak dar presupun ca ai mai facut asta!
in ceea ce priveste pescuitul iar e o mica-mare problema...dunarea scade, deocamdata mai incet insa o sa vina si o scadere mai accentuata, ceea ce o sa ii cam supere pe domnii pesti.
In ceea ce priveste pescuitul...nu stiu ce sa iti zic, in fuctie de zona si de conformatia malului poti sa prinzi cam orice. singurele conditii sunt ca EL sa vrea sa manance si tu sa ii prezinti momeala unde trebuie!
Spining....Prea bun ca sa fie light...