Am fost la inceputul lunii august la lunca si ma gandeam ca va intereseaza.
Am prins ceva stiuca la lingurita, nu multa , 3-4 bucati pe zi dar pescuiam doar dimineata de la 5 pana la 10 ca apoi era foarte foarte cald.
Seara ne distram la rosioara mai mare ca palma la undita, asta tragea numai la porumb de lapte.La crap nu am fost .
Am pescuit numai in partea dreapta de canalul principal.
Una peste alta merita sa faceti un weekend , drumul este super liber, max 3 ore din Bucuresti pana la Lunca.
Lunca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Daca te referi la Lunca de Tulcea, acolo unde au cazare si ponton, trebuie sa ai si putin bulan. Adica sa nu-si faca concediul pe acolo tot felul de cioflingari melomani sau amatori de sporturi nautice pe canal... Nu-mi vine sa bat atata drum pana acolo + 50 de roni sa ascult muzica de petrecere si replici de genu "Ce ba, n-am voie sa ma plimb?".
ma refer la lunca de la tulcea ..da . aici gasesti coord gps si fotografii de acolo http://www.topbalti.ro/locatie-de-pescu ... Lunca.aspx
Este prima oara cad ajung in acest loc dar ce imi spui tu nu am intalnit .Pescuiau oameni in liniste si cu bun simt, iar de manele nici vorba.
Este prima oara cad ajung in acest loc dar ce imi spui tu nu am intalnit .Pescuiau oameni in liniste si cu bun simt, iar de manele nici vorba.