locuri pescuit la turnu severin
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
locuri pescuit la turnu severin
as vrea sa incer o partida de pescuit la Turnu Severin pe dunare i-mi poate recomanda cineva un loc de pescuit [sat ,km. etc] cum pot ajunge acolo ,multumesc anticipat.
momentan nu te incurca ca nu prea se omoara si inca nu au inceput bucatile capitale sa muste...se prinde in general martunt seara si dimineta....si oricum daca nu stii locurile nu prea o sa faci mare treaba. si nu vad pe nimeni sa deconspire locuri bune pe rapitori.ro....poti incerca la barajul de la tiganasi sau la barajul mare...in rest in colonie locuri sunt dar trebuie sa te risti..incearca si vei afla!
-
- veteran
Am pescuit in decembrie la PF1 la gura vaii si intr-adevar,cei care dadeau din barca prindeau salau mai bine decat cei de pe mal,eu n-am prins nici un salau atunci,dar am intepat un somn capital care mi-a frecat firul de pietre si s-a dus.Am prins in august salau la Schela dar subdimensional.
Am pescuit si la Gogosu la deversor dar la PF2 n-am ajuns sa pescuiesc.
Eu am inteles ca in noiembrie e perioada de varf la salau dar bucati capitale n-am prins inca.O sa ajung si eu prin februarie la severin .Apropo, Seve, cum dai la salau,la jig clasic sau cum dau cei din zona(carolina)?
Am pescuit si la Gogosu la deversor dar la PF2 n-am ajuns sa pescuiesc.
Eu am inteles ca in noiembrie e perioada de varf la salau dar bucati capitale n-am prins inca.O sa ajung si eu prin februarie la severin .Apropo, Seve, cum dai la salau,la jig clasic sau cum dau cei din zona(carolina)?
doar la gura vaii dau la carolina deoarece sunt mult prea multe agatatori..am rupt chiar si cu offset...in rest la baraje...atat la barajul de la tiganasi dar si la barajul mare dau cu jig...rupi dar e mult mai fain,simti atacul mai bine si poti juca si jig-ul mai violent...depinde de sezon si de cum mananca...anul trecut nu am fost acasa dar e o perioada in decembrie cand da la jig numai de la 3-4 kg in sus...dar da cam rar(eram vreo 20 de pescari si se prindeau 5-6 pesti pe seara ..e un loc mortal de jig in colonie prin padure,gropane,curent puternic la care am ajuns si eu greu-nimeni nu spune nimic,ba chiar se ascund)...anul asta nu am ajuns dar sper la anu sa ajung si eu...daca vrei sa prinzi salau mergi in noiembrie...iti iei o saptamana concediu,te tii de el si sigur o sa ai ce povesti...daca cunosti si zona e inevitabil sa nu ai capturi...un an exceptional a fost acum vreo 3 ani in noiembrie....erau cred vreo 40 de oameni pe noapte pe baraj si culmea prindeau aproape toti...
-
- veteran
Tiganasi e acelasi lucru cu deversoarele de la Gogosu?Acolo am dat in august dar nimic,era apa mica si nu deversa decat pe mijloc unde erau barci care mai prindeau ceva,eu am dat pe malul celalalt unde deversorul era oprit si nu era curent deloc,probabil de aia nici n-am prins.La PF2 n-am ajuns ,iar la Pf1 am perdut o groaza de jiguri.Colonia nu stiu unde este dar poate ne intalnim odata in Severin si mergem impreuna la o partida.Cand dai la Carolina,dai cu multifilament sau monofilament?
dau cu power pro de 15 lb cu leader de 0.30 cam de 1.5 metri....oricum dau destul de rar...deoarece nu imi place....primul meu salau iarna cu montura asta l-am prins intr-o zona cu multe buturi si nici nu foloseam slap in fata pestisorului...pestisorul mergea tarait...acum e plin de gunoaie si de fire locul respectiv...nici cu jigul nu pot sa dau ca lumea...cat despre persoanele care le-ai vazut la simian cu somnul sa stii casunt niste gunoaie...din asta traiesc(nu zici de bracinajul care il fac...mereu dau la agatat...oricum nimeni nu e interesat sa-i prinda),nu au servici,niste puscariasi(au mai multe dosare pt talharie,furt...)...pescuiesc prin zona aceea inca de prin 95 si cand merg pe acolo mereu ma cert cu ei...au pretentii de monopol pe locul respectiv. peste se prinde dar doar daca cunosti locul...a fost o padure candva acolo deci trage tu concluziile
dau cu power pro de 15 lb cu leader de 0.30 cam de 1.5 metri....oricum dau destul de rar...deoarece nu imi place....primul meu salau iarna cu montura asta l-am prins intr-o zona cu multe buturi si nici nu foloseam slap in fata pestisorului...pestisorul mergea tarait...acum e plin de gunoaie si de fire locul respectiv...nici cu jigul nu pot sa dau ca lumea...cat despre persoanele care le-ai vazut la simian cu somnul sa stii casunt niste gunoaie...din asta traiesc(nu zici de bracinajul care il fac...mereu dau la agatat...oricum nimeni nu e interesat sa-i prinda),nu au servici,niste puscariasi(au mai multe dosare pt talharie,furt...)...pescuiesc prin zona aceea inca de prin 95 si cand merg pe acolo mereu ma cert cu ei...au pretentii de monopol pe locul respectiv. peste se prinde dar doar daca cunosti locul...a fost o padure candva acolo deci trage tu concluziile