locuri langa Cluj?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
locuri langa Cluj?
sambata plec la cj si stau pana in 2.05.
poate imi spune si mie careva niste locuri de pescuit unde sa se si prinda.
nu ma deranjeaza nici stationar caci ma duc cu un nepot de 12 ani si-i crescut la bloc, deci nu-i plac coclaurile foarte mult.
fir intins!
poate imi spune si mie careva niste locuri de pescuit unde sa se si prinda.
nu ma deranjeaza nici stationar caci ma duc cu un nepot de 12 ani si-i crescut la bloc, deci nu-i plac coclaurile foarte mult.
fir intins!
-
- utilizator constant
Am fost la tarnita la un gratar duminica(24 apr) si am luat si batul. Am intrebat alti pescari daca e deschis pt ca nu stiam nici eu si mi s-a spus ca da. Am incercat cu voblere de tot felul(Rapala ,Cozma ,Salmo ,Down) dar si cu rotative ,oscilante ,grub-uri mici. Probabil ca primavara asta ne joaca feste- nu are rost sa incercati inca nu merge la sigur absolut nimic. Am fost trei pescari cu artificialele la apa si nu am avut nici un atac o zi intreaga. Poate mai la vara.
-
- utilizator constant
Eu am intrebat pescarii prezenti si daca ei mi-au spus ca e deschis am luat-o ca atare
Cat despre paznici, atata timp cat vine si controleaza de permis o gramada de plutasi, nu stiu ce pretentii poate avea: eu stiu ca tarnita e considerata apa de munte, deci pescuitul cu momeli naturale e interzis. Dar asta e doar in teorie.
Noi am pescuit de pe mal , poate de aia n-am luat, dar am incercat cu de toate, si la adancime si la suprafata.
Horacleus, cu ce artificiale ai prins anu asta pe tarnita?
Multumesc.
Cat despre paznici, atata timp cat vine si controleaza de permis o gramada de plutasi, nu stiu ce pretentii poate avea: eu stiu ca tarnita e considerata apa de munte, deci pescuitul cu momeli naturale e interzis. Dar asta e doar in teorie.
Noi am pescuit de pe mal , poate de aia n-am luat, dar am incercat cu de toate, si la adancime si la suprafata.
Horacleus, cu ce artificiale ai prins anu asta pe tarnita?
Multumesc.
-
- utilizator constant