Locuri de stiucarit in zona Mahmudia- Murighiol?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gabibrb
utilizator nou
utilizator nou

Locuri de stiucarit in zona Mahmudia- Murighiol?

Mesaj de gabibrb » 16 Aug 2006, 21:24

Salutare oameni buni.
Va stresez si eu cu o intrebare (imi cer scuzele de rigoare daca va deranjez) : imi puteti spune si mie ceva locuri de stiucarit in zona Mahmudia - Murighiol?
Mentionez ca sunt mai nou in ale pescuitului la stiuca dar vreau sa recuperez...
Va multumesc anticipat.

superbaloane
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de superbaloane » 17 Aug 2006, 21:43

Pai de la debarcaderul Murighiol te poti duce prin canalul Uzlina la unul din lacurile: Chiril, Uzlina, Isac, Isacel, samd. Personal iti recomand lacul Chiril unde prinzi intr-o veselie, problema e ca majoritatea sunt sub 1,5 kg. Lacul e destul de batut de turisti asa ca dupa cum stii cumatra mai mare prefera linistea. Dar te vei distra de minune - noi in 4 ore am prins peste 50 buc. eliberate of course. Sa ai la tine linguri oscilante de dimensiuni mai mari dar usoare - vezi ES-urile si Piscot-ul de la BerTi. Bradis la greu, ochiuri de apa foarte mici dar daca le nimeresti la aruncare sunt valoroase. Noua ne-au dat numai pe "cadere" poate ai tu mai mult noroc.
Fir intins!
Uite aici o miniharta cat de cat sa te orientezi http://www.rapitori.ro/harti/harta_delta_dunarii.jpg

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 17 Aug 2006, 22:59

Si cand dupa trei zile de pescuit si trei canistre de benzina consumate nu prinzi nimic pe Uzlina,Isac ,Isaccel,Cuibul cu Lebede,Onofreiova,Pojarnia etc cu toate lingurile si linguritzele posibile incearca pe unde nu vezi 50 de barci :wink: sau incearca salaul pe dunarea veche.... :)
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Scrie răspuns