locuri de pescuit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
discutii generale
Eu pescuiesc numai la rapitor ,te rog infiinteaza un
topic despre locuri de pescuit.
multumiri
topic despre locuri de pescuit.
multumiri
salut,
pe site va exista o baza de date care contine nu numai locuri de pescuit, dar si informatii detaliate despre pescuitul practicat ( asta daca vor completa vizitatorii, desigur )
uita-te la http://www.rapitori.ro/informatii.php ca sa vezi cum o sa arate, si spune-mi si mie ce parere ai.......
pe site va exista o baza de date care contine nu numai locuri de pescuit, dar si informatii detaliate despre pescuitul practicat ( asta daca vor completa vizitatorii, desigur )
uita-te la http://www.rapitori.ro/informatii.php ca sa vezi cum o sa arate, si spune-mi si mie ce parere ai.......
- Stefan Tudose
- Moderator
Formular
In loc de mort manie scrie mortmartie,
in rest e cam ok.
respect,
in rest e cam ok.
respect,
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
- Stefan Tudose
- Moderator
Ideea e ok, totul e sa aiba elementele necesare pentru o adevarata baza de date, adica datele.
respect,
respect,
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
-
- utilizator nou
pai baza de date cu partide de pescuit abia o sa fie functionala in cateva zile
baza de date cu poze este functionala de doua zile
cand totul va fi gata voi posta un anunt.....
oricum, probabil nimeni nu va spune locul exact unde a prins, este normal in ziua de azi......
pozele cu salai in care apar si eu sunt din toamna, am si de anul acesta si am sa le pun......
baza de date cu poze este functionala de doua zile
cand totul va fi gata voi posta un anunt.....
oricum, probabil nimeni nu va spune locul exact unde a prins, este normal in ziua de azi......
pozele cu salai in care apar si eu sunt din toamna, am si de anul acesta si am sa le pun......