locuri de pescuit rapitori delta dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ForgoDorin
junior
junior

locuri de pescuit rapitori delta dunarii

Mesaj de ForgoDorin » 16 Ian 2011, 16:09

locuri de pescuit stiuca si biban in delta:o sa incep cu descrierea unui grup de citeva lacuri care sint grupate relativ aproape unul de celalalt.ltrei iezere,bogdaproste,babina ,matita,merheiul, mare merheiul mic,circiovata,ligheanca.obretinul mare,fortuna.baclanesti,can sontea,can olguta, can stipoc,can lopatna.toate aceste lacuri sint asezate relativ aproape de localitatea mila 23.in toate aceste zone anul trecut am avut rezultate bune la stiuca .in functie de nivelul dunarii eu am observat ca stiuca migreaza de la o zona sau alta in functie de migratia pestisorilor care constituie hrana ei.localizarea stiuci se face relativ usor in momentul cind ajung pe un lac urmaresc mai intii bancurile de pestisori de la suprafata,daca nu sint pestisori nu are rost sa pierzi timpul pe acel loc.gradul de vizibilitate din apa nu constituie un creteriu obligatoriu,de exemplu anul trecut am prins ft multa stiuca in apa tulburie.anul trecut am avut rezultate ft bune pe bogdaproste pe babina si pe merheiul mic,chiar daca nivelul apei a fost extraordinar de ridicat.cea mai mare stiuca prinsa de mine anul trecut a fost de 6,5 kg pe babina.pe lacuri momentan eu dau la voblere ,pe canale la drascovichi.cu relatii despre transport si cazare in delta o sa revin deseara ,acuma ma duc pe faleza la tulcea ca a inceput sa traga carasul si ciortanul la pluta.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 16 Ian 2011, 16:59

Ce pensiune zici ca ai? :lol:
Nu de alta dar pare ca stii cam pe unde se invarte pestele pe-acolo ceea ce e foarte bine, daca e chiar asa.
Intrebarea mea e urmatoarea. Oferi garantia unui grup de pescari ca li se dau banii inapoi daca vin cu buza umflata de la o saptamana de Delta?
Daca da, imi dau jos palaria si ma inclin. Daca nu, e doar o alta reclama nefondata :roll:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Belenyessy S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Belenyessy S » 16 Ian 2011, 17:15

Daca ai garantie unde este farmecul pescuitului??? Cred ca nimeni nu poate garanta succesul unei partide, oricat de buna ar fi zona respectiva.
Pe babina si merhei nu am pescuit dar am avut si eu rezultate bune pe trei iezere si bogdaproste.

ForgoDorin
junior
junior

Mesaj de ForgoDorin » 16 Ian 2011, 19:40

domnule adrian nici un pescar serios nu cred ca ar face o promisiune de acest gen .eu de exemplu o sa mai postez niste grupari de lacuri si canale pentru ca pescarii care nu cunosc bine delta sa isi faca oarecum o parere despre ea.normal ca cunosc delta sint de vreo 30 de ani in tulcea daca nu o cunosteam nu ma apucam sa scriu ca nebunu despre ia.de exemplu eu pescuiesc tot anul in delta dar in concediu ma duc la munte la pastrav si lipan si inainte sa merg intru pe forumuri mai intreb in stinga si in dreapta si deabia dupa aceea plec.pe vremuri nu era asa o problema ca unde mergeai era aproape inposibil sa nu prinzi ceva si nu costa asa de mult o excursie de pescuit.acuma in schimb daca mergi nepregatit vii acasa cu buzele unflate si daca stai o luna in delta.eu am scris ca am avut rezultate foarte bune la stiuca anul trecut .in general eu dau la crap salau si somn din barca .dar anul trecut apa a fost ft mare dupa cum stiti si am fost nevoit in plin sezon de crap sa merg la stiuca.in general am observat ca pescarii care vin in delta se duc la un anumit loc insista chiar daca nu prind ramin tot in aceiasi zona.din experienta mea va pot spune ca in momentul in care veniti in delta trebuie sa cautati stiuca si este imposibil sa nu o gasiti.cit despre publicitatea pensiunii imi este cu mult mai usor sa o postez la rubrica publicitate si nu ma mai incurc sa imi pierd dimpul cu scrisul ceea ce o si fac cu stima dorin forgo

ForgoDorin
junior
junior

Mesaj de ForgoDorin » 16 Ian 2011, 19:48

eu am casa de vacanta de vreo 15 ani la mila si veneau o gramada de prieteni si imi spuneau ca au prins stiuca pe babina si merhei .totdeauna am avut impresia ca astea doua lacuri sint undeva departe de mila.dar de la intrarea din canalul lopatna spre trei iezere mai faci aprox 15 min si ajunsi in babina din babina dai in matita si merhei dar atentie aceste trei lacuri sint concesionate si se plateste o taxa de 30 ron zi

ForgoDorin
junior
junior

Mesaj de ForgoDorin » 16 Ian 2011, 21:58

am inceput cu locurile din zona localitatii mila 23 pentru faptul ca acolo stau mare parte din sezonul de pescuit si despre aceste locuri o sa va dau informatii mai usor.la mila 23 pentru cei ce nu stiu se poate ajunge in trei feluri 1.pe uscat :tulcea ,trecere bac tudor vladimirescu,pardina,centru stipoc ,aprox 1,5 h ,de preferat masina 4=4.centrul stipoc se afla in imediata apropiere a localitati mila 23(aprox 5 min cu barca.2 cu navele de pasageri ale sc navrom tulcea inf despre orar gasiti pe situl lor.si 3 cu barci rapide inchiriate pretul in functie de nr de persoane este intre 50 80 ron.cazare in mila sint doua posibilitati 1 la localnici pretul variaza intre 70- 120 roni \pers \zi cu 3 mese incluse sau la una din pensiunile din sat la care pretul este:100-250 ron\per\zi cu mesele incluse

Scrie răspuns