Nick scrie:Incercati zona Chilieni-Coseni,este mult clean si nu este asa de departe de Brasov.
ajvps Covasna controleaza zona si nu le prieste permisul de Brasov
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Tarlungeni.....stiuca????????pikeman scrie:Codlea - Stiuca (introdusa de 2 ani), Biban, Caras
Cismasu - Avat
Tarlungeni - Stiuca
Mai lipsesc niste mai multe balti Maierus , Apata, Augustin, Barajele + baltile dintre Beclean si Ucea![]()
![]()
![]()
Am sunat la Sibiu si Fagaras si am primit acelasi raspuns ca si la Brasov : permisul vizat in oricare localitate e valabil pe teritoriul intregii tari.fishi scrie:Tarlungeni.....stiuca????????pikeman scrie:Codlea - Stiuca (introdusa de 2 ani), Biban, Caras
Cismasu - Avat
Tarlungeni - Stiuca
Mai lipsesc niste mai multe balti Maierus , Apata, Augustin, Barajele + baltile dintre Beclean si Ucea![]()
![]()
![]()
Maierus este de Brasov,Beclean+Ucea sunt de Fagaras iar Apata,Ormenis,Augustin de Covasna(nu le place permisul de BV)
CONCLUZIA:
In afara de Olt Brasovul nu are ape in care sa pescuiesti........
80% DIN BRASOVENI PESCUIESC LA FAGARAS-SIBIU
Oricum la Tarlungeni nu e voie, decat daca ai vro pila buna sau poate merge cu vro sticlutza desi nu cred, cat despre stiuca de acolo doar am auzitSzciobi scrie:Am luat not? de cele discutate ?i doresc s? fac urm?toarele preciz?ri.
Am o urm? de îndoial? asupra popula?iei de ?tiuc? în barajul T?rlungeni ?i asupra celei de crap ?i ?tiuc? de pe Oltul superior( în amonte de Araci) de aceea a?tept confirmare ?i din alt? parte, nu de alta dar nu vreau ca vre-un baiat de bani gata s? stea cu rod-podul pe Olt 3 zile, n?dind din greu la boiles ?i s? m? înjure pentru hart?. Celelalte informa?ii sunt OK, vor fi utilizate.
As dori sa dau si eu o mana de ajutor, chiar daca nu sunt neaparat un pescar de rapitor! In legatura cu lacurile de la Codlea, fiind localnic, va pot spune ca rar am intalnit baltzi cu atat de mult clean! Este si biban foarte mult si, personal, am reusit sa prind un exemplar in jur de 400 de grame pe lacul nr.II de la Codlea! Astfel, pe lacurile de la Codlea:Szciobi scrie:Mul?umesc pentru promtitudinea lui Pikeman de a oferi ajutor, rog pe to?i pescarii din zona Bra?ovului s? completeze ?i s? comenteze anexa h?r?ii de pescuit. Harta este prelucrat? în Corel Draw.
Anexa
1.F?g?ra?-Ucea,
Permis vizat la zi pentru ape de ?es.DN 1
Caras **
Crap*
Avat**
?al?u*
?tiuc?*
Somn*
Clean*
Biban*
2.Compex Doripesco Tax? pe zi
balta 2?i3-- 350.000lei/zi
balta CR--500.000lei/zi
balta Arin—250.000 lei/zi,DN 13,
Crap**
Caras**
Ten**
Pl?tic?*
?al?u*
?tiuc?*
Somn*
Biban*
Fitofag***
3.Lacurile Rotbav
Permis vizat la zi +
Abonament-
sau Tax? pe zi-,DN 13
Crap*
Caras*
Pl?tic?*
?tiuc?*
Somn*
Biban*
4.Balta Uzina R
Abonament eliberat de conducerea uzinei.,DN 13,
Caras*
?al?u*
Biban*
?
?
?
?
5.Lacul Dumbravi?a -
DN1
6.Lacul Codlea-
DN1,DC89
?
?
?
7.Balta Cizma?u
Tax? pe zi 250.000
DJ112A
Crap*
Caras*
Ten*
?tiuc?*
Biban*
8.Bra?e moarte lâng? Olt zona Araci-Raco?
Permis vizat la zi.
Majoritate bra?elor moarte sunt pe teritoriul administrative a jude?ului Covasna
?tiuc?*
Caracud?*
Lin*
Biban*
9.Baraj Tarlungeni
Nu este permis pescuitul
DJ1038
Clean*
P?str?v *
10.Oltul superior
Permis vizat la zi
Clean *
Mrean?*
Scobar*
Caras*
Avat*
Am notat cu *,**,*** o informa?ia orientativ? despre cât de bine este reprezentat? specia pe apa respectiv?.
Semnele de întrebare înseamn? lips? de informa?ie.
Mul?umesc pentru cei ce doresc s? ajute!
cum iesi din Codlea la benzinarie pe stanga e un drum printre copaci, e clean si marlizefishi scrie:Lacurile de la Codlea sunt cumva cele de la strand ?Nu-mi cere taxa sa intru acolo?