Locuri de pescuit in jud.Timis
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Claudiu Andrei
- junior
Locuri de pescuit in jud.Timis
Salut. Hai sa ne laudam si noi cu ce balti avem,ce se prinde,unde se prinde,probleme,belele...etc
- johnnybravo
- Moderator
- Claudiu Andrei
- junior
-
- veteran
- Claudiu Andrei
- junior
saraca ar sta stiuca pe liebling daca nu ar bracona astia ca nebunii.stiuca mica poti incerca pe barzava.pe timis doar una la kill a intrat asta toamna si de atunci pauza.de bega pe la ghiroda si nu numai stiti ceva? ca m-am ratacit pe acolo zilele trecute si am ajuns la podul ala de lemn si mi-a placut cum arata bega.cand imi fac timp poate fac o expeditie de recunoastere.
pt stiuca ar mai fi si cenei dupa cum zicea un user mai sus dar nu acuma,mai spre toamna si asta numai daca stau astia potoliti si nu baga plase(dupa cum auzit ca au bagat si numai pixuri au scos),si in plus acolo iti trebuie jeep ca sa mergi. in rest nu mai stiu alte locatii.ar mai fi ianova dar nu am auzit de stiuca pe acolo si tot asa cand se mai raceste.daca faci ceva o expeditie posteaza rezultatele(asa camuflate si in mare sa nu se prinda toti
)
pt stiuca ar mai fi si cenei dupa cum zicea un user mai sus dar nu acuma,mai spre toamna si asta numai daca stau astia potoliti si nu baga plase(dupa cum auzit ca au bagat si numai pixuri au scos),si in plus acolo iti trebuie jeep ca sa mergi. in rest nu mai stiu alte locatii.ar mai fi ianova dar nu am auzit de stiuca pe acolo si tot asa cand se mai raceste.daca faci ceva o expeditie posteaza rezultatele(asa camuflate si in mare sa nu se prinda toti

L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!