Locuri de pescuit ( clean ) in Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Locuri de pescuit ( clean ) in Cluj
As vrea si eu sa stiu cam pe unde as putea sa merg la pescuit in Cluj sau aproape de cluj. Pe unde sunt ceva locuri pe somes ? Sunt ceva balti la care sa pot sa ajung ? (nu am masina). Si bineinteles care sunt regulile de pescuit (Agvps sau privat). Va multumesc.
-
- utilizator nou
Daca esti din Cluj si vrei sa dai la clean pe Somes si nu ai nici mijloc de transport, poti merge cu trenul in zona Rascruci, Bontida, Iclod. Poti pescui cu permis AJVPS sau sa ai permis ANPA si platesti taxa 1 leu pe zi la AJVPS daca esti controlat. Atentie pana in 3 iunie este inca prohibitie la pescuit.omgraptor scrie:Mersi mult..problema e cu trasnportul..prefer o zona in care sa pot ajunge cu trenul/autobuzul
Din cate am auzit lacul a fost golit si s-a braconat la greu.Poti pescui cu permis AJVPS sau sa ai permis ANPA si platesti taxa 1 leu pe zi la AJVPS daca esti controlat. Atentie pana in 3 iunie este inca prohibitie la pescuit.bogodan scrie:se prinde ceva pe lacul floresti? a fost golit cu ceva vreme in urma daca bine stiu. accesul e liber daca am permis vizat?