loc de salau movileni vrancea

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

grama v
veteran
veteran

loc de salau movileni vrancea

Mesaj de grama v » 17 Dec 2006, 08:15

pentru cei interesati din vrancea si bacau!inca se prinde salau frumos ,de la 1,5 kg in sus ,la twistere in porti la noul baraj construit de la movileni vn. :wink: se cam agata dar ...

Corbu
utilizator nou
utilizator nou

Movilevi ?

Mesaj de Corbu » 09 Ian 2007, 21:49

Salut sunt nou pe forum asa ca va salut in primul rand !

Stau in Bacau da sunt interesat de tot ce inseamna zona de salau.

Unde e Movileniul asta si cam ce adincimi sunt ? Cum se ajunge? Se poate pescui din barca? E voie cu motor?
Cred ca a plecat salaul din lacurile din Bacau, cu apele astea mari din ultimii ani spre voi in Vrancea :( Mergem dupa el !
Merci

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 11 Ian 2007, 11:47

salut!despre ce spuneam eu mai sus ,e vorba de noul baraj pe siret de la ciuslea .acolo inca se lucreaza la centrala dar siretul curge prin portile deschise .apa are in medie 4m , si se poate intra cu barca
locatia din e-85 ,inainte de localitatea garoafa, la intrare e un pod metalic ,inainte de pod faci stinga si mai ai cam 8km.dar se cam agata

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 11 Ian 2007, 16:19

salut grama v.
in cea mai buna zi la movileni cat ai luat ?
in baraj depinzi de cum uzineaza calimanestiul?
movileni cu care baraj seamana?racaciuni ,sascut ,calimanesti?
sunt japcari in baraj?
ai dat din barca sau de pe mal?
pescarii la fix ,iau peste?
ai luat biban la cauciuc?
multumesc anticipat pt raspuns.
walleye

Corbu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Corbu » 11 Ian 2007, 19:40

Merci pentru informatii.

Fir intins !!!

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 12 Ian 2007, 13:27

eu m-am trezit cam tirziu sa merg acolo,din spusele celor de la baraj s-a luat in august septembrie avat si salau frumos , cu cit se racea apa se prindea mai bine.de la 1,5 in sus pina la 4kg.nu am dat in baraj ci in aval de porti.neputind uzina apa, tin toate portile ridicate si depinde de calimanesti la debit.cred ca e cam cit racaciuniul de mare ,nu s-au apucat sa stringa apa inca .am dat numai de pe mal dar se poate f bine si din barca.4 salai -11 kg .de pe mal este o portiune cam de 40 m unde se poate da ,la vale e apa mica

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 12 Ian 2007, 14:08

@grama
te rtog spune cu ce fel de jiguri ai dat la movileni;am incercat in decembrie un pescuit dar mi s-a parut ca jigurile de 20 nu prea ajungeau pe fund.cit despre stationar....

vlad
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlad » 12 Ian 2007, 14:42

Am fost de 2 ori acolo, prima data in noiembrie, erau 7 "spineri" pe o lungime de 50 m dintre care doar trei au prins:eu cu un salau, un cunoscut trei si inca un nene cu o bucata. A doua oara am fost in decembrie, singur, fara rezultat.
Eu am folosit jig de 10g. si era ceva curent, poti folosi si mai mari si mai mici depinde de curent, acolo le lasi oricum :lol:
Cred ca locul e prea ingust si destul de aglomerat ... sunt convins ca exista locuri mai bune pe Siret dar iti trebuie timp sa le gasesti.

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 13 Ian 2007, 11:46

eu am dat cu jiguri de 12 gr si apoi cu 10 gr.in alta ordine de idei am vazut ca s-a prins pina in revelion,dar am fost saptamina asta de doua ori si nu i-am vazut solzul :D cel mai bine am prins la shad de 10cm alb cu spate negru

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 13 Ian 2007, 13:35

multumesc pt info,probabil o sa incerc si eu saptamina asta

Scrie răspuns