loc de salau movileni vrancea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
loc de salau movileni vrancea
pentru cei interesati din vrancea si bacau!inca se prinde salau frumos ,de la 1,5 kg in sus ,la twistere in porti la noul baraj construit de la movileni vn.
se cam agata dar ...

Movilevi ?
Salut sunt nou pe forum asa ca va salut in primul rand !
Stau in Bacau da sunt interesat de tot ce inseamna zona de salau.
Unde e Movileniul asta si cam ce adincimi sunt ? Cum se ajunge? Se poate pescui din barca? E voie cu motor?
Cred ca a plecat salaul din lacurile din Bacau, cu apele astea mari din ultimii ani spre voi in Vrancea
Mergem dupa el !
Merci
Stau in Bacau da sunt interesat de tot ce inseamna zona de salau.
Unde e Movileniul asta si cam ce adincimi sunt ? Cum se ajunge? Se poate pescui din barca? E voie cu motor?
Cred ca a plecat salaul din lacurile din Bacau, cu apele astea mari din ultimii ani spre voi in Vrancea

Merci
salut!despre ce spuneam eu mai sus ,e vorba de noul baraj pe siret de la ciuslea .acolo inca se lucreaza la centrala dar siretul curge prin portile deschise .apa are in medie 4m , si se poate intra cu barca
locatia din e-85 ,inainte de localitatea garoafa, la intrare e un pod metalic ,inainte de pod faci stinga si mai ai cam 8km.dar se cam agata
locatia din e-85 ,inainte de localitatea garoafa, la intrare e un pod metalic ,inainte de pod faci stinga si mai ai cam 8km.dar se cam agata
-
- veteran
salut grama v.
in cea mai buna zi la movileni cat ai luat ?
in baraj depinzi de cum uzineaza calimanestiul?
movileni cu care baraj seamana?racaciuni ,sascut ,calimanesti?
sunt japcari in baraj?
ai dat din barca sau de pe mal?
pescarii la fix ,iau peste?
ai luat biban la cauciuc?
multumesc anticipat pt raspuns.
in cea mai buna zi la movileni cat ai luat ?
in baraj depinzi de cum uzineaza calimanestiul?
movileni cu care baraj seamana?racaciuni ,sascut ,calimanesti?
sunt japcari in baraj?
ai dat din barca sau de pe mal?
pescarii la fix ,iau peste?
ai luat biban la cauciuc?
multumesc anticipat pt raspuns.
walleye
eu m-am trezit cam tirziu sa merg acolo,din spusele celor de la baraj s-a luat in august septembrie avat si salau frumos , cu cit se racea apa se prindea mai bine.de la 1,5 in sus pina la 4kg.nu am dat in baraj ci in aval de porti.neputind uzina apa, tin toate portile ridicate si depinde de calimanesti la debit.cred ca e cam cit racaciuniul de mare ,nu s-au apucat sa stringa apa inca .am dat numai de pe mal dar se poate f bine si din barca.4 salai -11 kg .de pe mal este o portiune cam de 40 m unde se poate da ,la vale e apa mica
Am fost de 2 ori acolo, prima data in noiembrie, erau 7 "spineri" pe o lungime de 50 m dintre care doar trei au prins:eu cu un salau, un cunoscut trei si inca un nene cu o bucata. A doua oara am fost in decembrie, singur, fara rezultat.
Eu am folosit jig de 10g. si era ceva curent, poti folosi si mai mari si mai mici depinde de curent, acolo le lasi oricum
Cred ca locul e prea ingust si destul de aglomerat ... sunt convins ca exista locuri mai bune pe Siret dar iti trebuie timp sa le gasesti.
Eu am folosit jig de 10g. si era ceva curent, poti folosi si mai mari si mai mici depinde de curent, acolo le lasi oricum

Cred ca locul e prea ingust si destul de aglomerat ... sunt convins ca exista locuri mai bune pe Siret dar iti trebuie timp sa le gasesti.