loc campat + pescuit ?(rm. valcea)

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

loc campat + pescuit ?(rm. valcea)

Mesaj de ovi_vl » 05 Iul 2011, 15:55

salut! m am ingandit impreuna cu cativa prieteni pescari sa facem o excursie de pescuit + stat cu cortu cateva zile ,sa ne relaxam acum dupa sesiune. vrem sa facem un fel de extrem survival deci e musai sa prindem peste :lol: si sa l facem delicios pe gratar (sa nu sariti cu c&r , nu e vorba de asta aici , vom retine exact cat sa ne hranim ) Pentru ca sunem din valcea ne am gandit la urmatoarele locatii : Raul cheia- de la manastire in sus , Lotru - nu pe lac , Olanesti - n am fost vreodata la peste aici , Raul bistrita - in amonte

Acum as avea cateva intrebari:
-care ar fi cel mai bun loc pentru asa ceva? (sa fie cat de cat salbatic, sa nu punem corturile langa o strada sau ceva, sa nu vina ursul :)) , sa fie destul de adanca apa incat sa putem macar "uda" voblerele)

-care ar fi autorizatiile necesare pe langa banalul permis ANPA de care dispunem deja si cat costa?

-ce echipament sa folosim ? ce naluci, ce bete, ce fire ?

daca mai am intrebari o sa revin

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Iul 2011, 18:54

categoric Lotru.
pe Cheia este interzis, pe Olanesti peste canci, iar de bistrita.........nu comentez fiindca nu mai cunosc amanunte.
sfatul meu este sa mergeti la Vidra in coada lacului unde puteti campa super bine, nu vine nici ursul, sunteti langa apa si aveti cele mai mari sanse sa nu muriti de foame :D
de adanca.........hmmm cred ca o sa va fie suficient de adanc lacul :lol:
va trebuie doar permis ANPA, iar naluci?? lingurile berti si Cati fac legea acolo :wink:

p.s nu uitati sa va strangeti gunoiul produs si sa il duceti ACASA in tomberoanele de la bloc nu lasat pe marginea drumului in cosuri de gunoi suprapline pe care doar cainii si alte salbaticiuni le insira peste tot.
multumesc pt intelegere :wink:

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 05 Iul 2011, 21:39

la coada lacului spre obarsie l? unde se varsa raul in lac? in ce fel de zone ar trebuii sa insistam ? o sa pescuim de pe mal ,deci nu cu barca... exista sansa sa amplasam cortul undeva si sa creasca nivelul apei peste noapte? :oops: (intreb sa stiu cat de aproape de apa putem amplasa corturile) multumesc de sfaturi ,si nu ti face griji cu gunoiul; cand vezi cate sticle si plastice sunt pe bradisor de exemplu,nu ti mai vine sa arunci si tu altele. :x

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Iul 2011, 22:55

cu detaliile astea va descurcati voi la fata locului, dar locatia este buna.
era foarte buna si o barca dar daca nu aveti merge si asa.
nivelul apei in lac nu creste peste noapte, imposibil asa ceva acolo, insa exista risc de viitura pe parau, insa o sa vedeti voi acolo unde trebuie sa campati.

Scrie răspuns