lacurile clujenilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 17 Ian 2007, 00:06

Adi hai sa vorbim concret shi sa ne dai mie lu' MihaiV shi lu doc dreptate :lol: .

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 17 Ian 2007, 00:47

Irod,

Ai senzatia ca vorbesc fara sa fii pescuit pe apele respective. Pana una alta s-au luat pesti frumosi anul trecut din acele lacuri. Chiar Mihai zicea ca sunt lacuri unde se pot prinde peste 100 bibani pe zi. Nu mai vorbesc de exemplare frumoase de salau,stiuca, somn.
E adevarat, nu mai sunt ce au fost, dar nu-mi spune ca aveti un judet sarac in ape.

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 17 Ian 2007, 07:18

Problema este ca ape sunt destule!!! pestele lipseste :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Ian 2007, 08:11

Adi scrie:Mihai,
Cu pestii e problema pe tot locul. Stii bine ca la Gostilele sunt permanent 6-7 baieti, dotati cu dulai pe masura, jeepuri, barci cu motor care pazesc lacul. Pentru patron lacul respectiv reprezinta o afacere, o afacere de care el are mare grija.
Asa, si pentru patronii de pe valea Fizesului nu e tot afacere? Nu au si ei paznici? Problema e ca patronii astia gandesc altfel afacerea lor. Ei urmaresc exclusiv profitul prin pescuit industrial, asa ca baga annual puiet si dupa un an plasuiesc puternic, si tot asa. Pescuitul recreativ nu-I incanta si nu isi dau seama de profitul pe care l-ar putea avea daca o balta ar tine-o fara pescuit industiral.
Adi scrie:Irod,

Ai senzatia ca vorbesc fara sa fii pescuit pe apele respective. Pana una alta s-au luat pesti frumosi anul trecut din acele lacuri. Chiar Mihai zicea ca sunt lacuri unde se pot prinde peste 100 bibani pe zi. Nu mai vorbesc de exemplare frumoase de salau,stiuca, somn.
Am zis de 100 bibani pe zi si asa e, dar am specificat ca sunt bibani mici. Sincer, nu ma incanta absolut deloc sa prind 100 bibani de 13-17 cm intr-o zi. Am fost si am prins cu scop de antrenament pentru concurs, dar nu mi-a facut deloc placere. Iar exemplarele frumoase de care zici sunt chiar putine, aproape intamplatoare.

Fiindca ai pescuit mult in judetele Cluj si Arad, care din acestea crezi ca sta mai bine? Dupa povestile aradenilor as zice ca Aradul. Sau m-ati aburit? :lol:

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 17 Ian 2007, 11:23

Mihai,
Stii care-i problema? Si asta la modul general. La noi in tara ajung oameni in functii de conducere fara a avea vreo legatura cu subiectul...toti se considera buni "manageri". Nu conteaza ca habar nu ai de pescuit, daca ai pile ajungi in fata. Si atunci normal ca daca nu pui suflet in ce faci si urmarescti imbogatirea peste noapte totul iese prost,dc nu pentru tine sigur pentru ceilalti :D . Si aici ne incadram noi pescarii.

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 17 Ian 2007, 11:38

Fiindca ai pescuit mult in judetele Cluj si Arad, care din acestea crezi ca sta mai bine? Dupa povestile aradenilor as zice ca Aradul. Sau m-ati aburit?
Good question :D La capitolul balti Clujul sta mai bine clar, cel putin ca densitate piscicola. E adevarat ca in putinele balti pe care le avem in Arad se pot captura exemplare respectabile, dar mai rar. Oricum pe noi Muresul ne scoate. Per ansamblu as situa Clujul putin mai sus la capitolul spinning.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 17 Ian 2007, 11:40

Atunci du-te la Cluj la Mihai si pescuiti impreuna everafter. :evil: :evil:

.. si sa-mi aduci inapoi alea doua jiguri si 3 metri de lider ce ti i-am dat ultima data.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 17 Ian 2007, 11:44

Aradul ?!! E terminat de mult la capitlul pesti. I-am prins pe toti ! :lol:

Asa e in pescuit. Intotdeauna ai impresia ca pe malul celalalt sint locurile bune sau ca acolo stau pestii. In nici un caz pe partea ta.
Io zic ca ar fi mai firesc sa ne bucuram fiecare de ce avem, dacat sa tanjim dupa ce are altul.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 17 Ian 2007, 11:51

Pestii chiar stau de multe ori pe malul celalalt! De aia e bine sa mergi in doi, fiecare pe cate un mal.

Stefan,
Jigurile si leaderul ti le-am lasat sub al doilea bolovan de langa copacul cazut in apa...stii locul,nu? Le iei tu cand ai drum prin zona.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 17 Ian 2007, 12:00

OK. Succes la pescuit!
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Scrie răspuns