lacurile clujenilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Irod,
Ai senzatia ca vorbesc fara sa fii pescuit pe apele respective. Pana una alta s-au luat pesti frumosi anul trecut din acele lacuri. Chiar Mihai zicea ca sunt lacuri unde se pot prinde peste 100 bibani pe zi. Nu mai vorbesc de exemplare frumoase de salau,stiuca, somn.
E adevarat, nu mai sunt ce au fost, dar nu-mi spune ca aveti un judet sarac in ape.
Ai senzatia ca vorbesc fara sa fii pescuit pe apele respective. Pana una alta s-au luat pesti frumosi anul trecut din acele lacuri. Chiar Mihai zicea ca sunt lacuri unde se pot prinde peste 100 bibani pe zi. Nu mai vorbesc de exemplare frumoase de salau,stiuca, somn.
E adevarat, nu mai sunt ce au fost, dar nu-mi spune ca aveti un judet sarac in ape.
Asa, si pentru patronii de pe valea Fizesului nu e tot afacere? Nu au si ei paznici? Problema e ca patronii astia gandesc altfel afacerea lor. Ei urmaresc exclusiv profitul prin pescuit industrial, asa ca baga annual puiet si dupa un an plasuiesc puternic, si tot asa. Pescuitul recreativ nu-I incanta si nu isi dau seama de profitul pe care l-ar putea avea daca o balta ar tine-o fara pescuit industiral.Adi scrie:Mihai,
Cu pestii e problema pe tot locul. Stii bine ca la Gostilele sunt permanent 6-7 baieti, dotati cu dulai pe masura, jeepuri, barci cu motor care pazesc lacul. Pentru patron lacul respectiv reprezinta o afacere, o afacere de care el are mare grija.
Am zis de 100 bibani pe zi si asa e, dar am specificat ca sunt bibani mici. Sincer, nu ma incanta absolut deloc sa prind 100 bibani de 13-17 cm intr-o zi. Am fost si am prins cu scop de antrenament pentru concurs, dar nu mi-a facut deloc placere. Iar exemplarele frumoase de care zici sunt chiar putine, aproape intamplatoare.Adi scrie:Irod,
Fiindca ai pescuit mult in judetele Cluj si Arad, care din acestea crezi ca sta mai bine? Dupa povestile aradenilor as zice ca Aradul. Sau m-ati aburit?

-
- utilizator constant
Mihai,
Stii care-i problema? Si asta la modul general. La noi in tara ajung oameni in functii de conducere fara a avea vreo legatura cu subiectul...toti se considera buni "manageri". Nu conteaza ca habar nu ai de pescuit, daca ai pile ajungi in fata. Si atunci normal ca daca nu pui suflet in ce faci si urmarescti imbogatirea peste noapte totul iese prost,dc nu pentru tine sigur pentru ceilalti
. Si aici ne incadram noi pescarii.
Stii care-i problema? Si asta la modul general. La noi in tara ajung oameni in functii de conducere fara a avea vreo legatura cu subiectul...toti se considera buni "manageri". Nu conteaza ca habar nu ai de pescuit, daca ai pile ajungi in fata. Si atunci normal ca daca nu pui suflet in ce faci si urmarescti imbogatirea peste noapte totul iese prost,dc nu pentru tine sigur pentru ceilalti

-
- utilizator constant
Good questionFiindca ai pescuit mult in judetele Cluj si Arad, care din acestea crezi ca sta mai bine? Dupa povestile aradenilor as zice ca Aradul. Sau m-ati aburit?

- Stefan Tudose
- Moderator
Atunci du-te la Cluj la Mihai si pescuiti impreuna everafter.

.. si sa-mi aduci inapoi alea doua jiguri si 3 metri de lider ce ti i-am dat ultima data.

.. si sa-mi aduci inapoi alea doua jiguri si 3 metri de lider ce ti i-am dat ultima data.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
Aradul ?!! E terminat de mult la capitlul pesti. I-am prins pe toti !
Asa e in pescuit. Intotdeauna ai impresia ca pe malul celalalt sint locurile bune sau ca acolo stau pestii. In nici un caz pe partea ta.
Io zic ca ar fi mai firesc sa ne bucuram fiecare de ce avem, dacat sa tanjim dupa ce are altul.

Asa e in pescuit. Intotdeauna ai impresia ca pe malul celalalt sint locurile bune sau ca acolo stau pestii. In nici un caz pe partea ta.
Io zic ca ar fi mai firesc sa ne bucuram fiecare de ce avem, dacat sa tanjim dupa ce are altul.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- Stefan Tudose
- Moderator