lacuri fara pesti (zau de campie)

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

ccc
junior
junior

Mesaj de ccc » 04 Apr 2006, 08:15

am fost si eu duminica
rezultat 0
ca de obicei se umbla la apa :(

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 04 Apr 2006, 08:35

Da este vorba de Toldal, taxa este 150.000lei si se plateste la casuta, iar drumul de la Bistrita si de la Tg Mures este acceptabil, este o portiune mica foarte rea doar langa lacul de la Faragau.

marin_cheita
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marin_cheita » 08 Apr 2006, 18:35

sir.JONES scrie:eu am fost anul trecut si tot este destul de slabut

sincer nu cred ca au scos tot pestele din cauza ca suprafata lacului e prea mare dar sunt de acord cu tine.

drumul pana acolo e dezastru taxa de 20 RON si eu nu am vazut sa se prinda decat maruntis si la 50 de pescari s-a prins un crap de vreo 3 kile

oricum se pescuieste in draci si ziua si noapte si pe uscat si din barca , in plus de asta ce e ultra naspa e ca sunt multe proprietati private unde nu ai voie (desi le platesti taxa) si tarani prind linisti cu setca peste si fac misto de tine ce fazan esti ca dai banul. Pe o parte a lacului ai acces numai nu tancul asa de prost e drumul.
8) sigur au recoltat tot ce s-a agatat in plase si acum incearca sa-si repare greseala populand cu pesti din taureni si seulia dar numai carasi si ceva c-teno ptr spectacole ptr pescari am fost de 4 ori pana acum sa ma conving dar e destul de naspa problema ,pe langa toate astea se mai aduna fel si fel de povesti si sant adevarate , au vandut in toamna ptr BRATENI salu,crap,somotel.si carasi peste 500 gr se populeaza la greu lacurile de la MANIC se deschide din 15.04.06 dar cel din spate nu se deschide are deja 4 ani de cand nu sa pescuit pe el . revenind la salai sant rari de tot pe toldal nu e chiar asa cum se scrie pe aici sa incercat si la pestisor la greu dar maruntis si chiar mai mult de 3 ,4 bucati asa ca asteptam sa se dezghete lacurile de munte . FIR INTINS

marin_cheita
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marin_cheita » 08 Apr 2006, 18:39

fisherman scrie:vorbiti serios despre zau? si eu care planificasem o iesire pentru weekendul urmator..... am inteles ca nici pe taureni nu se mai prea prinde. pacat, erau niste balti bune odata. :(
8) daca e vorba doar de un weekend merita un tur de lacuri ptr linistea sufleteasca .
FIR INTINS.

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 17 Iun 2006, 00:42

da da....pescuit pe zau=esec garantat....

bdjretz
utilizator nou
utilizator nou

Ape fara peste.

Mesaj de bdjretz » 17 Iun 2006, 12:42

Anunt ca si in jud.Arges a cam disparut pestele.In barajul Valcele carasul aproape a disparut, de asemenea si in Budeasa.In barajul din Bascov carasul, a disparut de cativa ani, la fel si fitofagul.Crap romanesc nici vorba.De la Bascov in jos, pana la barajul de la Golesti, a mai disparut obletele, scobarul si mreana, esti fericit daca prizi un bibanel.Raul Doamnei a ramas si el fara peste.Aceiasi soarta o au si raurile Targului si Argsel.Cauzele principale sunt: poluarea, braconajul (cu plase) si desigur dezinteresul AJVPS Arges, care nu face absolut nimic. Stiuca se mai poate prinde( inca), dar se prinde din ce in ce mai rar.Malurile acestor rauri, pe anumite portiuni (Argesel, in zona Miovenului;Argesul, in pe toata zona orasului Pitesti si Targului, pe zona Miovenului ) sunt mai ceva ca gropile de gunoi.Autoritaile locale nu intreprind absolut nimic si oare cu astfel de rauri intram in UE.Am vazut recent pe raul Targului, in zona podului de langa Mioveni, saci cu o substanta chimica de culoare galbena, aruncati pe malul apei.Cred ca judetul Arges este judetul care sat cel mai prost la capitilul fond piscicol, cu toate ca luciu de apa este mult, dar in care aproape ca si broastele refuza sa mai traiasca.

Scrie răspuns