Merci
Lacuri de munte in Sibiu
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Lacuri de munte in Sibiu
Rog sibienii si nu numai sa-mi zica ce lacuri de munte cu pastrav sunt in judet, lacuri care se preteaza la spinning.... ar dori, deasemenea, sa stiu fiecare cui "apartine" (ajps sau rnp) si chiar taxele...
Merci
Merci
lacuri artificiale (de baraj):
gura raului - ajvps - clean, biban, ... si pastrav indigen (putin)
sadu V - RNP - inchis in 2007
sadu II - RNP - pastrav (teoretic,- nu mai stiu cand a fost golit ultima oara)
oasa - RNP - pastrav
ar mai fi lacul TAU, tot pe sebes, insa nu stiu daca apartine tot de sibiu,... raurile care se varsa in el sigur is ale RNP sibiu: sebesul, bistra, cibanul
lacuri naturale (glaciale, iezere)
balea - RNP - inchis in 2007
iezerul mare - RNP
iezerul mic - RNP
podragu - RNP
podragel - RNP
ar mai fi caltun si cred ca inca unul dar despre astea chiar nu stiu nimic
lacurile naturale toate ar trebui sa aiba pastrav, situatia lor n-o stiu decat pentru lacul Balea, dar ce folos ?
tarife pt ape RNP(rauri si lacuri):
cele afisate pe www.rosilva.ro, adica:
26 lei/zi
52 lei / 10 zile
290 lei/ sezon/ judet
cu alte cuvinte: toate apele din judet is de categoria I la bonitate ...
adica full de pastrav

gura raului - ajvps - clean, biban, ... si pastrav indigen (putin)
sadu V - RNP - inchis in 2007
sadu II - RNP - pastrav (teoretic,- nu mai stiu cand a fost golit ultima oara)
oasa - RNP - pastrav
ar mai fi lacul TAU, tot pe sebes, insa nu stiu daca apartine tot de sibiu,... raurile care se varsa in el sigur is ale RNP sibiu: sebesul, bistra, cibanul
lacuri naturale (glaciale, iezere)
balea - RNP - inchis in 2007
iezerul mare - RNP
iezerul mic - RNP
podragu - RNP
podragel - RNP
ar mai fi caltun si cred ca inca unul dar despre astea chiar nu stiu nimic
lacurile naturale toate ar trebui sa aiba pastrav, situatia lor n-o stiu decat pentru lacul Balea, dar ce folos ?
tarife pt ape RNP(rauri si lacuri):
cele afisate pe www.rosilva.ro, adica:
26 lei/zi
52 lei / 10 zile
290 lei/ sezon/ judet
cu alte cuvinte: toate apele din judet is de categoria I la bonitate ...
adica full de pastrav
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
chiar langa lacul de la Gura Raului si cel de la Negovanu nu cred ca e voie,dar imediat dupa lac gasesti cateva zone langa rau unde poti sta linistit,la Balea si Oasa ai si cabane,te poti caza,toate se preteaza la spinning atat ca sunt zone de mal mai dificile,mai abrute ca si la un lac de baraj de munte.
celelate lacuri,cele naturale glaciare,iezerele nu cred ca mai au pastrav,nu sau mai populat de f multa vreme,dar sunt frumoase de vazut,mai ales iezerele din Cindrel.
daca vrei pastrav neaparat eu zic sa mergi la Oasa,e singurul lac unde se prinde mai constant sa zic asa,in celelalte mai rar.
celelate lacuri,cele naturale glaciare,iezerele nu cred ca mai au pastrav,nu sau mai populat de f multa vreme,dar sunt frumoase de vazut,mai ales iezerele din Cindrel.
daca vrei pastrav neaparat eu zic sa mergi la Oasa,e singurul lac unde se prinde mai constant sa zic asa,in celelalte mai rar.