Lacul Zetea din Harghita
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
salut, genu
cum se ajunge din gheorgheni la lacul zetea?
eu sunt muscar, daca stii zone bune de pescuit la musca, poti sa-mi spui! mai intereseaza pastravul mai mult decat cleanul! si eventual ceva salau, dar nu pui!
multumesc in avans!
cum se ajunge din gheorgheni la lacul zetea?
eu sunt muscar, daca stii zone bune de pescuit la musca, poti sa-mi spui! mai intereseaza pastravul mai mult decat cleanul! si eventual ceva salau, dar nu pui!
multumesc in avans!
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
Scuze
dar mi-a facut figuri calculatorul , mi-a scapat mana si asa am reusit tripla
. De la Gheorgheni ai un drum spre Odorheiu Secuiesc care trece direct pe langa lac si paraul Sicasau care are ceva pastravi . (35 Km. pana la lac dar drumul e mai ... macadam cu asfalt ) . Salau mai mare este la Bezid care e un pic mai departe .

ahh...daca stiam!!! tocmai m-am intors de o saptamana! am stat vreo 2 sapt. prin zona si am prins ceva cleni si pastravi la musca! la Bezid e visul meu sa ajung! am stat vreo saptamana si in Tg Mures, dar am fost la Peninsula la festival. Am dat un pic pe Mures dar fara rezultate; m-am distrat cu niste obleti la uscata. poate tinem legatura!
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
- Rapala Man
- veteran
- Rapala Man
- veteran
- Rapala Man
- veteran