Lacul Vidra- ma ajuta cineva?...

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucian_marza
utilizator nou
utilizator nou

Lacul Vidra- ma ajuta cineva?...

Mesaj de lucian_marza » 15 Mai 2007, 08:44

Buna la toti.E primul meu "sms" aici pe forum, si sper sa gasesc ajutor.. As vrea sa merg in vara, pe
la sfarsitul lunii iulie -inceputul lui august la rapitor, pe lacul Vidra.Problema e ca nu sunt foarte
experimentat in ale spinningului(totusi ma pot lauda cu mici capturi cum ar fi:2 stiuci, ceva salai si
vreo 2 rateuri bune..:)si as vrea ceva sfaturi..Sunt constient ca sunt destui inaintea mea care cunosc
multe..deci as dori sa primesc ceva informatii daca se poate..cum ar fi: ceva locuri mai bune sau ce inseamna "loc bun" pe un lac, naluci care ar
merge, etc..va multumesc

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 15 Mai 2007, 09:16

Naluci ? pai ...sa vedem :
- nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa oscilante , rotative si vobler-e , indicat ar fi sa-ti duci si barca . Despre locuri mai bune nu pot sa-ti spun exact , bun este tot lacul numai sa intuesti cu ce sa dai la timpul si momentul potrivit . Nu ocoli golfuletele micute si linistite mai ales atunci cand bate vantul si nu ai chef de dat la trena ...

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 15 Mai 2007, 09:26

salut.nu am ajuns inca la Vidra,dar pe Bradisor am dat la pastrav si pot sa spun ca am avut surprize placute.am pescuit si pe Latorita dar cu rezultate destul de slabe.la sfarsitul lunii am programat o iesire la Vidra.gasesti pe forum cam tot ce te intereseaza despre pescuitul pastravului,asa ca nu o sa mai deschid alte subiecte.recomand linguritele BERTI taifun.fir intins si poate ne vedem pe Vidra.

pityu
veteran
veteran

lacul vidra - ma ajuta cineva ?

Mesaj de pityu » 17 Mai 2007, 00:04

Eu va recomand "Oscilantele -Cati" !!!
Sunt facute special pentru Lacul Vidra dupa ani si ani de experienta. Daca nu-i asa va dau eu banii inapoi !

lucian_marza
utilizator nou
utilizator nou

Re: lacul vidra - ma ajuta cineva ?

Mesaj de lucian_marza » 17 Mai 2007, 10:54

pityu scrie:Eu va recomand "Oscilantele -Cati" !!!
Sunt facute special pentru Lacul Vidra dupa ani si ani de experienta. Daca nu-i asa va dau eu banii inapoi !
Tre sa recunosc ca e unul dintre cele mai "sigure" sfaturi ce leam vazut aici pe forum :) Multumesc.Nu stiu exact cum arata, dar ma uit pe net si sper sa gasesc eu ceva..Sau cred ca se gasesc peste tot, nu?...

Scrie răspuns