Lacul Vasalatu

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
AdarMarian
junior
junior

Lacul Vasalatu

Mesaj de AdarMarian » 04 Sep 2011, 11:41

Desi am cautat informatii prin forum, n-am gasit nimic de legat de Vasalatu si e pacat, odata ce-i inca promitator.
Se ajunge din soseaua Curtea de Arges - Campulung, de unde urcati pe valea Raului Doamnei (intersectie este langa Domnesti), drumul tinand malul stang al raului. Treceti prin Corbi, Slatina, lasati in urma bariera rezervatiei (sau ce-o fi), inaintand pe drumul forestier, destul de bun si fara probleme.
Nu stiu mare lucru legat de taxa, insa cert este ca lacul tine de RNP - eu m-am legitimat cu un bilet si o stampila a ocolului silvic din Curtea de Arges.
Am stat trei zile in zona, la o pensiune aflata la iesirea din Slatina (satul, nu orasul), cu preturi de bun simt - 80 de lei camera, baie proprie, apa calda non-stop. De remarcat si faptul ca in imediata apropiere exista un iaz maricel unde carasul si ciortanii stau shoulder to shoulder, asa ca distractia e garantata.
Poze:
Imagine

Imagine

De aici si pana la baraj mai sunt inca 9-12km, facuti de mine c-un Logan fara mari dificultati - bine, e drept, vorbim de un drum forestier, nu de o sosea asfaltata!
Din pacate nu am poze cu lacul, insa pastrav tine, eu reusind sa scot patru bucati, trei fiind perfect incadrabili la dimensiunea minima legala.

Scrie răspuns